2777
2789
عنوان

به نظرتون حرف بدی زدم؟؟؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 90 پست

خوب شد جواب دادی دیگه دست از سرت برمیدارن...اگه میگفتی میخوام هردفعه میدیدنت میگفتن چی شد چی شد !!! تو خفا باشه این چیزا بهتره... یه سقط که چیزی نیست تا دوتا سقط طبیعیه عزیزم . بنیه تو قوی کن، از دکترت بپرس همسرت چیا بخوره که زودتر مادر برشی 😃😄انشالله به حق حضرت زهرا (س)

من همیشه کارم حفظ ظاهره ۷ ساله عروسی کردم و ۴ تا سقط کردم فقط حرف و متلکای دیگران اذیتم میکنه هیچوقت ...

مردم همیشه زخم زبون میزنن منم تو عقد حامله شدم بچم به دنیا اومد همسایه فضول مامانم اومد خونمون انقد بهم متلک انداخت خیلی ناراحت شدم دلم شکست خدا انشالله به تو هم بچه میده غصه نخور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم همیشه زخم زبون میزنن منم تو عقد حامله شدم بچم به دنیا اومد همسایه فضول مامانم اومد خونمون انقد ...

ممنونم عزیزم، خدا انشاءالله سر عزیزانشون بیاره ک بفهمن اینجور چیزا مسخره کردن و متلک گفتن نداره

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
ممنونم دلداریم میدین بچه ها حرف مو به هیشکی نمیتونم بگم نه مامانم نه شوهرم😥

تواین فکرانباش عزیزم...فقط سعی کن به چیزای خوب فکرکنی تابرات اتفاق بیفته....موج منفی بخودتونده اصلا

اتفاقا خوب کاری کردی اونجوری گفتی  چرا باید برات دل بسوزونن بقیه

نمیخوام بقیه دل برام بسوزونن خودم  برا خودم دل میسوزونم اگه یکم دیگه ادامه میداد اشکم میومد نمیدونم چرا اینجوری شدم بچه ها😢

آخه مگه چه گناهی کردیم خدا نخواسته نمیدونم چرا بعضیا انقد بیشعورن که دل مارو میشکنن😥😥

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
خوب شد جواب دادی دیگه دست از سرت برمیدارن...اگه میگفتی میخوام هردفعه میدیدنت میگفتن چی شد چی شد !!! ...

انشاالله ممنون از دعای قشنگت شوهرم مشکلی نداره خودم نمیدونم چمه؟؟کیست داشتم که خوب شد سونو هم گفت مشکلی نداری😑

نمیخوام بقیه دل برام بسوزونن خودم  برا خودم دل میسوزونم اگه یکم دیگه ادامه میداد اشکم میومد نمی ...

منم همینجورم کسی چیزی میگه جلوش زورکی میخندم ولی دلم میخواد زار بزنم😣😣😣😔

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

خوب گفتی اونجوری دلسوزی و راهکاراشون ادمو دیوونه می‌کنه.

من خودمم چهار ساله ازدواج کردم و سه ساله بچه می‌خوام

مطمئن باش خدا حواسش به ما هم هست

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

انشالله زودی دامنتون سبز بشه 😄

ان شالله به حق حضرت زینب 🙏🙏😔

نه عزیزم از ته دل که نگفتی به منم خیلیا میگن منم میگم اصلا دوست ندارم و حوصله بچه ندارم ولی خدا میدو ...

خب به نظرم نباید اینجوری بگیم من از این به بعد میخوام بگم هر چی خدا بخواد ان شاالله حرف بدیه؟؟

انشاالله ممنون از دعای قشنگت شوهرم مشکلی نداره خودم نمیدونم چمه؟؟کیست داشتم که خوب شد سونو هم گفت مش ...

پس چیزی نیست بیخودی استرس نگیر. خواهرم یکسال و نیم اقدام کردن تا بچه دارشدن... ماهیچکدوممون خبر نداشتیم بچه میخوان. بعضی بدنا زود میگیره بعضیا نه...