2777
2789

دخترم اصلا آش سوپ خورشت نمیخوره فک کنین آخرین بار سوپ ۹ ماهگی اینا خورده الان هم بخوره یه کمی کباب یه کمی برنج خالی با سیب زمینی و ماکارونی فقط اینارو میخوره مزاجش نمیکشه غذای آبکی بخوره کاش حداقل از هر غدا یه قاشق میخورد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بچه کوچیکم بدغذاست

درست چیزی رو نمیخوره. 2،3 لقمه میخوره میره

فرنی و حریره و اینهارم ازم نوزادی بالا میاورد میخورد

الانم چیزی میدم دهنش اول بو میکنه بعد مزه بعد میخوره

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

بچه من یک سالشه. نه حریره خورد نه فرنی. سوپ هم یکمی در حد هفته ای یه بار. نمیدونم واقعا چرا. مگه میش ...

چی بگم اخه به خدا بچه همه ازهر غذا میخوره من حسرت میخورم این تو جمع بشینه از غذا هابخوره

پسر من

فقط توی نوزادی که فرنی و آبگوشت و سوپ میدادم

یکساله ک شد کلا نخورد

الانم توی چهار ساله اما دریغ از یک قاشق آبکی

فقط برنج و سیب زمینی و نون بربری میخوره

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

پسر من فقط توی نوزادی که فرنی و آبگوشت و سوپ میدادم یکساله ک شد کلا نخورد الانم توی چهار ساله اما در ...

ای خدا درست مثل دختر من دختر منم آنقدر خوب میخورد بقیه میگفتن چقدر خوش غذاست پس دختر منم درست نمیشه

وزنش خوبه ماشالله پسر من ده کیلوعه مکمل هم نمیخوره به زور میریزم توی دهنش قورت میده میره اونطرف انقد ...

من مکمل نمیدم چون الان سرما خورد یدونه شربتو سه نفری میدیم بهش نمیخوره چه برسه مکمل چی بگم من اصلا نگران وزنش نیستم چون لاعرم باشه سالم باشه غذای مقوی بخوره کافی من خودمم لاغرم تو هم نگران وزنش نباش

من مکمل نمیدم چون الان سرما خورد یدونه شربتو سه نفری میدیم بهش نمیخوره چه برسه مکمل چی بگم من اصلا ...

من دارو رو توی آبمیوه و نوشابه میریزم انفگقددکه نوشابه دوست داره میخوره

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه