یک ماه پیش مهمونی بودیم فامیلای مامانم اینا بودن.منم همینجوری با بچه ۴ ماهه دخترعمو مامانم که ۲سال از من بزرگتره داشتم بازی میکردم که یهو گفت تو که انقدر خوب بلدی با بچه ها بازی کنی و دوسشون داری چرا نمیاری؟؟منم موندم چی بگم از دهنم در رفت گفتم نه بابا ۱۰۰سال با این همه سختی و درس و دانشگاه من نمیتونم😑😑😑ولی ته دلم میخواستم بگم آره خیلیییییییی دوست دارم میمیرم برا بچه ولی ۱سال و نیم اقدامم تا الان یکبار پارسال سقط کردم😔😥خیلی نی نی دوست دارم...ولی حفظ ظاهر کردم مثلا با این حرف مسخره...یعنی چی ۱۰۰ سال؟؟؟؟منکه لحظه شماری میکنم برا بچه😢😢عذاب وجدان دارم بچه ها 😭😭😭
خوب گفتی اونجوری دلسوزی و راهکاراشون ادمو دیوونه میکنه. من خودمم چهار ساله ازدواج کردم و سه ساله ب ...
خودش که میگه همین بچه رو بار اول حامله شدم نمیدونم چه صیغه ایی انگار همه اطرافیانم بار اول حامله شدن 😨ولی من خودم انقدر طول بکشه البته پارسال ماه اول اقدامم حامله شدم که سقط شد
خب به نظرم نباید اینجوری بگیم من از این به بعد میخوام بگم هر چی خدا بخواد ان شاالله حرف بدیه؟؟
هرچی گفتن بگو ان شالله به وقتش با خنده بگو فک میکنن فعلا تصمیم نداری
هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانهی انگشتهایش، گره دلتنگی موهای بلند زنرا باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی…❤👩❤️👨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودش که میگه همین بچه رو بار اول حامله شدم نمیدونم چه صیغه ایی انگار همه اطرافیانم بار اول حامله شدن ...
شانسه عزیزم من دوستام یکیش تو عقد حامله شد تو دوماهگیش رفتن ماه عسل و تموم یکی از دوستامم بعد عروسیش دوقلو باردار شد و سقط کردخیلی حالش بد بود دوباره خدا بهش دوقلو داد
هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانهی انگشتهایش، گره دلتنگی موهای بلند زنرا باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی…❤👩❤️👨
خودش که میگه همین بچه رو بار اول حامله شدم نمیدونم چه صیغه ایی انگار همه اطرافیانم بار اول حامله شدن ...
همه همینو میگن من خودم از یه بنده خدا شنیدم که تو اقدامه ولی از دهنش در رفت
بعد که حامله شد بعد چند ماه گفت آره هنوز این ماه اقدام داشتم
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...
بهترین کارو کردی اگه اونجوری نمیگفتی هر روز یه چیزی میگفتن مثلاً چقدر تنبلی یکی بیار دیگه. یا چرا بچه نمیارین کی میخواین بیارین دیگه و هزار تا حرف دیگه خود من بعد پنج سال الان باردارم پنج سال فقط حرف شنیدم بهشون میگفتم الان نمیخوایم هنوز زوده خودمون بچه ایم در صورتی که الان ۲۸ سالمه .
❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹ . انشاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهیآمینبرای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم انشاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
شانسه عزیزم من دوستام یکیش تو عقد حامله شد تو دوماهگیش رفتن ماه عسل و تموم یکی از دوستامم بعد عروسیش ...
پارسال همزمان که من بیچاره سقط کردم حالم بد بود دوستم تو عقد ناخواسته حامله شد..بعد چند روز هم چند نفر دیگه😥😥خیلی افسرده شده بودم ولی حتما خواست خدا بوده اجر هرکس که سختی و ناراحتی بیشتری بکشه بیشتره منم مطمئنم خدا حاجتامون میده انشاالله