2777
2789
عنوان

به نظرتون حرف بدی زدم؟؟؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 90 پست

اولاکه انشالله تاسال دیگه نی نیت بغلت باشه...

بعدشم توحرف بدی نزدی ...

اونامیدونن منظورت این بوده حالاحالاقصدبچه دارشدن نداری...نه اینکه باورکرده باشن ۱۰۰سالگی بچه بیاری....

کارخوبشوکردی اینجوری گفتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خوبی کردی

یکی از آشناهای ما هم همش میگف نه چاق میشم فلان میشم پول نداریم وقت نداریم بعد بچه دار شد فهمیدیم مدت ها بوده براشون بچه نمیشده ولی خب هیچکس به روش نیاورد چون نمیخواست اون موقع بهش حرفی بزنن و سرکوفت بزنن

خوب کردی. انقد بدم میاد گیر میدن که چرا بچه نمیاری؟! خب شاید طرف بچه دار نشه. 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
من همیشه کارم حفظ ظاهره ۷ ساله عروسی کردم و ۴ تا سقط کردم فقط حرف و متلکای دیگران اذیتم میکنه هیچوقت ...

خدابزرگه. توکلت بخداباشه. دهن مردم روهیچ وقت نمیشه بست

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است

دلیلی نداره بقیه از رازت خبرداشته باشن والکی ترحم کنن 

قوی باش حفظ ظاهرکن من این تصمیم بزرگو دیشب گرفتم اگه مشکلی بود حتی پیش شوهرمم بخاطرش غصه نخورم 

محیا و مهنیازندگی منوباباشون   
خدابزرگه. توکلت بخداباشه. دهن مردم روهیچ وقت نمیشه بست

ممنون مهربون❤❤❤

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
من همیشه کارم حفظ ظاهره ۷ ساله عروسی کردم و ۴ تا سقط کردم فقط حرف و متلکای دیگران اذیتم میکنه هیچوقت ...

ان شالله خدا دلمونو شاد کنه 🙏🙏😔

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

حالا من برعکس تو از بچه متنفرم به زور  با بچه های بقیه بازی میکنم ... نمیدونم چرا بچه ها عاشق من میشن فکر کن باشگاه میرم مهد داره برای مادرهای بچه دار هر روز وارد باشگاه میشدم تمام بچها اویزون من میشدن تو خونه هاشون راجب من حرف میزنن چندتا از مامانهاشون میگن تو مهد بزنی بچهامون همشون میان بس که دوست دارن خیلی عجیبه من از بچها بدم میاد ولی اذیتشون اصل نمیکنم 

هرجور برخورد کنی باهات برخورد میکنم 😈😈😈
اولاکه انشالله تاسال دیگه نی نیت بغلت باشه... بعدشم توحرف بدی نزدی ... اونامیدونن منظورت این بوده ...

ممنونم دلداریم میدین بچه ها حرف مو به هیشکی نمیتونم بگم نه مامانم نه شوهرم😥