2777
2789

پسرم ۵ ماهشه دیروز میخواستم ببرمش حموم دیدم عفونت کرده و اندازه تیله اومده بالا مامنم گفت خودمم ۱ ساله اینجور شدم و پماد سیاه بزنم روش تا عفونتش در بیاد منم زدم با این وضعیت هم میترسم ببرم دکتر هم کرونا هم بگه جراحیش کنن

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه اصلا دستکاری نکن چند بار پر میشه و دوباره تخلیه میشه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
جدیدا بهش واکسن نزدی؟

همون ۴ ماهگی رو ۱ ماه پیش زدم. 

دختر عموی مامانم دکتره برا من که اونجوری شده بود گفته بود مال اولین واکسنه عفونت میکنه بعضیا در میاد

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
من خودم وقتی بچه بودم همینجور شدم مامانم برده بودم دکتر گفته بود بخاطر واکسنه

ایشالا دامنت سبز بشه خانمی

بچه‌م نــه خودم بچه بودم اینجــوری شده بودم بخاطر واکسن چهارماهگیم بوده فکرکنم ترکوندنش خوب شدم

من دلم نمیاد دیروز داشتم سکته میکردم واقعا

ممنون خانوما. ولی تا نترکه دلم آروم نمیشه دعا کنین برام واقعا برام سخته گاهی تب میکنه

مال شمام جاش مونده؟؟ مال من جاش هست

بله سوارخه زیر بغلم مال من خودش باز شده مامانم پماد سیاه زده برام