2777
2789

کلی حرفای امیدوار کننده زد و اینکه دوستم. داره اما من قلبم یخ زده‌ مطمئنم ی مدت طولانی خیانت کرده با اینکه تک و توک مدرک داشتم همش زیرش در رفت .شبی ک کلا حسش کردم همسرم زیاد از عطر زدن خوشش نمیومد اما جورابش هم غرق عطر میداد نمیتونست رابطه برقرار کنه چشماش فراری بود و تلفنش اسکرین واریزی ب خانمی اونم ۲ شب

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

۳ بچه دارم .اصلا زیر بار نمیره دوست دارم خطایی کرده همه رو تعريف کنه اما بازی روانی م میده.  ک توهم میزنی مشکل روانی داره منو ب  ی آدم پرخاشگر تبدیل کردا

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

خونه باهاش مهربون باش 

گیر بهش نده 

خانه باید جایی برای ارامش باشه 

وقتی توی خونه ارامش نداشته باشه حاضره عصرا تو ماشین باشه ولی خونه نیاد 

وقتی ازت دلخور باشه میل به اینکه جدا بخوابه پیدا میکنه !

نزار ارامش از خونه ات بره 

چیری هم دیدی 

خلافی چیزی دلت دریا باشه شاید خیلی چیزا رو نمیدونی شاید اگر میدونستی بهش حق میدادی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ بچه دارم .اصلا زیر بار نمیره دوست دارم خطایی کرده همه رو تعريف کنه اما بازی روانی م میده. ک توهم ...

خب فرضا همه چیز رو با جزئیات برات تعریف کرد بعدش میخوای چیکار کنی؟  اصلا آره خیانت کرده برنامت چیه

خونه باهاش مهربون باش گیر بهش نده خانه باید جایی برای ارامش باشه وقتی توی خونه ارامش نداشته باشه حاض ...

چ عجیب مشکلی نداشتم ک اینکار کنه من از درون فرو ریختم اونوقت بگم بخندم و مهربون باشم هزاران بار منو احمق فرض کرده چی می‌گی اخه

خب فرضا همه چیز رو با جزئیات برات تعریف کرد بعدش میخوای چیکار کنی؟ اصلا آره خیانت کرده برنامت چیه

بحث اینه داره ادامه میده با همون رفیق همون شهر میرن تازه من چیزی می‌گم میگه توهمی مشکل روانی داره دیونه ای.

چ عجیب مشکلی نداشتم ک اینکار کنه من از درون فرو ریختم اونوقت بگم بخندم و مهربون باشم هزاران بار منو ...

وقتی بهش شک کردی محبتتو ازش دریغ کردی 

دیگه مثل قبل بهش نگاه نکردی  ذهنیتت بهش بد شده

طرف میره از همسایه جارو قرض بگیره باخودش میگع  همسایه منت نزاره سرم نگع خاک تو سرت جارو نداری و.... خلاصه با همین ذهنیت میره درب همسایه رو میزنه

تا همسایه درو باز میکنه بهش میگه حالا ما یک جارو ازت خواستیم اینجوری درو باز میکنی  اینجوری ادمو نگاه میکنی اصلا نخواستیم جارو!

بحث اینه داره ادامه میده با همون رفیق همون شهر میرن تازه من چیزی می‌گم میگه توهمی مشکل روانی داره دی ...

متوجه سوالم نشدی دارم میگم فکر کن مدرک داری توهم هم نداری و میدونی خیانت کرده آخرش تصمیمت چیه

متوجه سوالم نشدی دارم میگم فکر کن مدرک داری توهم هم نداری و میدونی خیانت کرده آخرش تصمیمت چیه

نمیتونم عذاب بدی میکشم ی مدته خیلی خسته م بهش گفتم نمیتونم باهات زندگی کنم. وقتی دستش رو بشه میخوام خردش کنم آخه همش دست پیش میگیره یا داد و بیداد و اینکه میگه توهم میزنی فقط خودم میشناسمش چ بازیگریع

خب مرگ یه بار شیون یه بار یه بار با یکی هماهنگ باش تا رفت بیرون بیاد پیش بچه ها تعقیبش کن

محیط کوچیکه و خیلی زرنگه مطمئنم متوجه‌ میشه مث دوربین کل خیابون زیر نظرشه

خب مرگ یه بار شیون یه بار یه بار با یکی هماهنگ باش تا رفت بیرون بیاد پیش بچه ها تعقیبش کن

عزیز یبار با همین دوست ش مچش  گرفتم متلک زن ها مینداختن البته سوار نکردن اونا فحش دادن صداشو ن ضبط کردم مطمن شدم چ شخصیتی هستن

وقتی بهش شک کردی محبتتو ازش دریغ کردی دیگه مثل قبل بهش نگاه نکردی ذهنیتت بهش بد شدهطرف میره از همسا ...

اگه برعکس بود مرد همینطور رفتار می‌کرد. می‌فهمید زن ش خیانت کرده و بیشتر بهش محبت میکرد؟یا ته قضیه بیرون می‌آورد آبروش می‌برد 

اگه برعکس بود مرد همینطور رفتار می‌کرد. می‌فهمید زن ش خیانت کرده و بیشتر بهش محبت میکرد؟یا ته قضیه ب ...

من متوجه خیانتش شدم 

بهش فرصت دادم 

نزاشتم فکر کنه چون خیانت کرد دیگه باهاش غریبه ام

نزاشتم فکر کنن چون من فهمیدم خیانت کرده دیگه حمایتش نمیکنم و بی دفاع میشه 

ولی نمک نشناس بودنشو تایید میکنم

من متوجه خیانتش شدم بهش فرصت دادم نزاشتم فکر کنه چون خیانت کرد دیگه باهاش غریبه امنزاشتم فکر کنن چون ...

من مطمن نیستم تکرار نکنه چون با همون رفیق ها میره و اصلا پشیمونی نمیبینم و کلا شخصیتش هم رنگ رفیق هاش شده