2777
2789
عنوان

بچه ها تیر عروسیمه 😢

568 بازدید | 32 پست

بنظرتون کرونا تا اون موقع تموم میشه؟؟

خیلی استرس دارم 

خدا کنه تموم شه ، از طرفیم باید کم کم کارای تالار و آتلیه و ... رو انجام بدیم اما خب با این وضعیت 😔

بِه از این چه شادمانی🥰✨ که تو جانی و جهانی 😌❤️

شاید تموم بشه . استرس نداشته باش پوستت خراب میشه 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه ۴ماه مونده.

برا ما اسفندبود بهم خورد ولی کارای اتلیه و تالار رو دو هفته ای کرده بودیم البته فیلم فرمالیته نداریما

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اوه ۴ماه مونده. برا ما اسفندبود بهم خورد ولی کارای اتلیه و تالار رو دو هفته ای کرده بودیم البته فیل ...

الهی بمیرم تو بدتر من ضد حال خوردی

آره عزیزم تا اون موقع دیگه هم بیشتر کنترل شده هم شناخته شده و راه مقابله باهاش رو فهمیدن 

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙
بله تموم میشه یعنی خیییییییلی کم میشه امروز گفت آگه همه رعایت کنن عید دیدنی نرن بعد 8 فروردین رو ب ک ...

اخه مشکل اینه خیلیا رعایت نمیکنن

دور از جون اصلا فرهنگ ندارن

تازه یاد مسافرت رفتن افتادن 

الهی بمیرم تو بدتر من ضد حال خوردی

خیلی بد خدانکنه فدات.

کل جهیزیمو قرار بود یهفته ای ببرن منم نزاشتم گفتم معلوم نیس کرونا کی تموم شه همشو دست تنها چیدم سرجاهاش 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده