2777
2789
عنوان

میگم با این وصف تا چندماه دیگه هست؟

508 بازدید | 41 پست

ما یه ساختمان پنج طبقه هستیم هر طبقه دو واحد

طبقه اول رفتن مشهد و اصفهان

طبقه دوم یک واحدش رفته اراک

طبقه سوم خواهر وبرادرن رفتن روستاشون

طبقه چهار یک واحدش رفته شیراز

طبقه پنج یک واحدش رفته یزد

فقط سه واحد که یکیش ما باشیم تو ساختمونن

به نظرتون با این وصف کرونا ریشه کن میشه؟

خوبه میگن نرید مسافرت اینا زودتر رفتن تازه پرواز ارزون شده همه با هواپیما رفتن

بعد تو تلویزیون دارن التماس میکنن بمونید خونه 

مردم خودشون به خودشون رحم نمیکنن

به امید روز که کرونا بره و همه به زندگی عادی برگردیم صلوات     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا که😔😔😔

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم 

یا خدا اینطوری ساختمونتونو که کرونا برمیداره برگردن در واحدو روی هیچکدوم باز نکن.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

خدا به شما رحم کنه وقتی برمیگردن.....دنیای ویروس از سراسر کشور....ااااااخ چه مردم نادونی هستیم

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤