2777
2789
عنوان

میگم با این وصف تا چندماه دیگه هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 41 پست
نه تو خونه میشینن نه اونایی که گرفتن رعایت میکنن معلومه چی میشه دیگه.الان روزی ۱۰۰۰ داره اضافه میسه ...

امارو اصلا در نظر نگیر الان میگن گیلان اونقد کشته داده مردهای بیچاره روهم خاک میشن 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارم😍💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چی بگممممممم همسایمون کرونا گرفته رعایت نمیکنه هرروزم میره دکتر انگار.همینطوری بدون ماسک تو راهر ...

خدای من چه بد

به امید روز که کرونا بره و همه به زندگی عادی برگردیم صلوات     
چه بد  ما سکمر مارکت نمیریم چیزی کم داریم تو خونه از طریق آسانسور رد وبدل میشه  به قول م ...

😅😅👍

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید...غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است  کاربری جدید نیستم ...قبلی پوکید  تو استوریاتون غذا میزارید؟؟؟بابا خوش به حالتون غذا میخورید منکه تا حالا نخوردم...  لاناتیا چاقد شاما با کالاسید  
کاملنننن 😔

آخه بعضیا سرفه هاشون عصبیه و تو ناراحتی و استرس بیشتر میشه...گفتم شاید از اون موارده

ولی اگه مطمئنید پس شما تا جایی که میتونید رعایت کنید فاصله رو باهاشون 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
آخه بعضیا سرفه هاشون عصبیه و تو ناراحتی و استرس بیشتر میشه...گفتم شاید از اون موارده ولی اگه مطمئنی ...

نه مطمئنم.چون خیلی شدیده و چندین بار بابام گفته تو ساختمون انگار یکی گرفته شنیده بود حرفاشونو.امروزم اومدم تا جلو در واحد یهو دیدیم  صدای سرفه های شدید میاد  خاستم ببینم درسته دیدم بدون ماسک رفت سوار ماشین شد دستکشم نداشت.خیلی بی شخصیته که فکر هیچکی نیست.