2777
2789
عنوان

میگم با این وصف تا چندماه دیگه هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 41 پست

والا ما کلن یه ساختمون سه طبقه داریم با شش واحد که کلن یه واحدش خالیه از اونا دیگم هیچ ارتباط واطلاع ندارم شما چه جور از همه اطلاع داری. 🤔🤔

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید...غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است  کاربری جدید نیستم ...قبلی پوکید  تو استوریاتون غذا میزارید؟؟؟بابا خوش به حالتون غذا میخورید منکه تا حالا نخوردم...  لاناتیا چاقد شاما با کالاسید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما به نظرتون تا خرداد ادامه داره؟

احتمال داره توکل به خدا ان شا الله ریشه کن بشه تا اون موقع

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
والا ما کلن یه ساختمون سه طبقه داریم با شش واحد که کلن یه واحدش خالیه از اونا دیگم هیچ ارتباط واطلاع ...

واقعا 

ما گروه ساختمانی داریم شما انگار معاشرتی نیستی

به امید روز که کرونا بره و همه به زندگی عادی برگردیم صلوات     
واقعا  ما گروه ساختمانی داریم شما انگار معاشرتی نیستی

نه کلن همه خشک هستن  

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید...غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است  کاربری جدید نیستم ...قبلی پوکید  تو استوریاتون غذا میزارید؟؟؟بابا خوش به حالتون غذا میخورید منکه تا حالا نخوردم...  لاناتیا چاقد شاما با کالاسید  
خدا به شما رحم کنه وقتی برمیگردن.....دنیای ویروس از سراسر کشور....ااااااخ چه مردم نادونی هستیم

از نادونی رد کردن

جالبه مردهاشون هستن زن وبجه ها شون فرستادن

به نظرت امتحانا چجور برگزار میشه

چی بگم اگه تا اون موقع بکشه احتمال داره عقب بندازن یا اینترنتی برگزار کنن. البته من بعید میدونم ان شا الله کرونا تا اون موقع گورشو گم میکنه. منم درس میخونم😊

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

من میرم اینستا حالم بد میشه اینقدر که استرس میدن یه پرستاره وویس گذاشته هی آمار میده خوب چکار کنیم بدتر میترسونتمون 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

این مریضی داره خفیف میشه اگه این مردم بی فرهنگ ما یه هفته تو خونه بند بشن شرش کم میشه  

نه تو خونه میشینن نه اونایی که گرفتن رعایت میکنن معلومه چی میشه دیگه.الان روزی ۱۰۰۰ داره اضافه میشه البته طبق آمار اعلام شده

نه کلن همه خشک هستن  

چه بد 

ما سکمر مارکت نمیریم چیزی کم داریم تو خونه از طریق آسانسور رد وبدل میشه 

به قول مدیر ساختمون آسانسور اینقدر مواد غذایی بالا پایین میکنه آدم های ساختمون نمیکنه