2777
2789
عنوان

راهنمایی گرفتن از مادران با تجربه

77 بازدید | 12 پست

سلام مامان های گل، دخترم ۱۹ ماهه است میخوام از پوشک بگیرم حدود یک ماهی هست که بهش آموزش میدم اما انگار نه انگار چه کنم و یک مورد دیگه این که زمانی که خودمون سر پا میذاریم کامل راه میره ولی خودش از حالت نشسته به سرپایی نداره و چهار دست و پا رو ترجیح میده لطفا راهنمایی بفرمائیدچه کار کنم در این دو مورد( اینکه اگر یک کاری رو ببینه سریع یاد میگیره و بلافاصله انجام میده)  

دوستان گلم لطفا برای برآورده شدن حاجتم منو به یک صلوات مهمون میکنید؟

عزیزم اول از همه ازت خواهش میکنم اصلا بهش فشار نیار تو این مورد بزار راحت باشه یاد گرفت ک خوبه اگه نه تا سه سالگی نباید سخت گرفت بچه ها بعضیاشون دیر یاد میگیرن اگ بهش فشار بیاری خدایی نکرده ترس پیدا میکنه بهش نشون بده اگ دیر یاد گرفت اصرار نکن

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۹ ماهگی خیلی زوده واسه پوشک. البته که بچه با بچه فرق داره و بعضی ها میگن 

ولی بهترین سن ۲۷ ماهگی هست که کنترل کامل رو مثانه دارن 

نکن این کارو خیلی زوده  به نظرم 

من دخترم رو تو ۲۴ ماهگی و پسرم و تو ۳۰ ماهگی گرفتم خیلی هم راحت بود و اذیت نشدم 

این دنیا چیزی جز یک شوخی خداوند نیست.

راه رفتنش رو نمیدونم اگ راه میره ک اشکال نداره اونم حل میشه

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
جیش شبشو کنترل میکنه؟شب تاصبح جاشو خیس میکنه؟

تقریبا بله کنترل داره پوشک خیلی کم خیس میشه در حد یکبار

عزیزم اول از همه ازت خواهش میکنم اصلا بهش فشار نیار تو این مورد بزار راحت باشه یاد گرفت ک خوبه اگه ن ...

چشم ممنون

تقریبا بله کنترل داره پوشک خیلی کم خیس میشه در حد یکبار

شبا پوشکش میکنی؟؟؟اولا وقتی میخوای از پوشک بگیریش باید دیگه کلا بگیری،شبو مهمونی و بیرون نداره،بعدشم،اگه بعد 1ماه هنوز نمیگه،1درصد احتمال بده زوده فعلا و بچه رو اذیت نکن

[QUOTE=127831731]۱۹ ماهگی خیلی زوده واسه پوشک. البته که بچه با بچه فرق داره و بعضی ها میگن 

واقعا من فکر میکردم دیگه کم کم باید آموزش رو شروع کنم ممنون از راهنماییتون

شبا پوشکش میکنی؟؟؟اولا وقتی میخوای از پوشک بگیریش باید دیگه کلا بگیری،شبو مهمونی و بیرون نداره،بعدشم ...

خب میخوام اول یاد بگیره بعد بله حق با شماست فکر کنم زوده

خب میخوام اول یاد بگیره بعد بله حق با شماست فکر کنم زوده

من پسرم و از پوشک که گرفتم کلا گرفتم دیگه شبا پوشک نمی کردم 

حتی شبی سه بار میبردم دستشویی ‌اول صبح میبردم 

یکی دو هفته اول یکم برات سخته

الکی زود شروع نکن .شاید نتونه کنترل کنه بعد اگه دعواش کنی بهش ضربه  روحی میزنی یا اگه دوباره  پوشک کنی بچه عادت میکنه 

پس بهتره  زمانی باشه که واقعا وقت از پوشک گرفتن

هست و کامل بکیری

این دنیا چیزی جز یک شوخی خداوند نیست.
 من پسرم و از پوشک که گرفتم کلا گرفتم دیگه شبا پوشک نمی کردم  حتی شبی سه بار میبردم دست ...

چشم ممنون از راهنمایی فقط پسراشون چند وقتش بود؟