2777
2789
عنوان

چطوری بچه رو از پوشک گرفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 47 پست
پسر من فردای تولد 2سالگیش گفت میخوام برم دسشویی جیش کنم،بچه ها هیچکدوم مثل هم نیستن،منم اصلا قصد ندا ...

چقدد خوب مرسی👍

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
چقدد خوب مرسی👍

برچسب کارتونایی که دوست داره رو بگیر خیلی تاثیر داره،بعد گرفتیش دیگه بگیریا بچه رو دوهوا نکن مثلا بیرون رفتنی مهمونی یا شبا ببندیش،البته الان موقعیت خوبیه که خونه ایم،انشالله که موفق باشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه عالی.راحت بوده پس

نه...خیلی سخت بود قبلش ۲،۳ دفعه تلاش کردم چند روز حدود ۲ ماه قبلش.اصلا همکاری نمیکرد و همه جا رو نجس میکرد...

واقعا امادگی نداشت.

بعدم عفونت ادراری گرفت  حدود یک هفته خیلی اذیت شد نمیتونست ادرارکنه.دیگه بستری شد و سوند بهش زدن.از اون روز که از بیمارستان اومد دیگه جیششو میگه

پسر من فردای تولد 2سالگیش گفت میخوام برم دسشویی جیش کنم،بچه ها هیچکدوم مثل هم نیستن،منم اصلا قصد ندا ...

فقط هردفعه باید شلوار و پوشک رو کامل دربیاریم؟ یعنی هر یکرب یکبار؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
برچسب کارتونایی که دوست داره رو بگیر خیلی تاثیر داره،بعد گرفتیش دیگه بگیریا بچه رو دوهوا نکن مثلا بی ...

چشم مرسی😘

شبا جیش نمیکنه.میخوام کلا از پوشک بگیرمش

خوب اگه شب جیش نمیکنه که عالیه. 

براش استیکر بگیر هر بار که جیشش رو گرفت یه دونه بهش بده بچسبونه پشت در دستشویی،هر کس هم اومد خونتون بهش نشون بدید کلی کیف می‌کنه 

نه...خیلی سخت بود قبلش ۲،۳ دفعه تلاش کردم چند روز حدود ۲ ماه قبلش.اصلا همکاری نمیکرد و همه جا رو نجس ...

الهی بچه چقدر عذاب کشید😔

خوب اگه شب جیش نمیکنه که عالیه.  براش استیکر بگیر هر بار که جیشش رو گرفت یه دونه بهش بده بچسبو ...

حتما مرسی👍

راستی اول جیش رو یاد میگیرن؟ پی‌ پی چی‌میشه؟

تو که مثل خودمی باتجربه ها منظورم بود بیان یکم راهنمایی کنن بابا خسته شدیم از بس پوشک خریدیم

عزیزم من الان پسرم دوسال وسه ماهشه و 6ماه پیش از پوشک گرفتمش..روزا اصلا پوشکش نمیکردم وخودم اتوماتیک بیست دقیقه ای یکبارمیبردمش دستشویی.بعد دو سه هفته خودش میگفت مامان جیش.الانم خودش میره روسنگ میشینه وصدام میزنه میرم میشورمش

عزیزم من الان پسرم دوسال وسه ماهشه و 6ماه پیش از پوشک گرفتمش..روزا اصلا پوشکش نمیکردم وخودم اتوماتیک ...

خیلی هم عالی

پس فقط باید زود بزود ببرمش

راستی اول جیش رو یاد میگیرن؟ پی‌ پی چی‌میشه؟

پسر من اولش از پی پی میترسید،رو فرنگیش هم ترسید بشینه،اونم با بازی و تشویق انجام داد،باید ببینی معمولا بچت درطول روز چندبار شکمش کار میکنه،وقتی دیدی تو خونه خودشو آماده میکنه واسش سریع ببرش دسشویی،وقتی پی پی میکرد دوتایی میشستیمش میگفتم خونه پی پی ها🙈🙈اینجاس باید برن خونه شون،بعد کم کم اونم یاد گرفت