2777
2789
عنوان

چطوری بچه رو از پوشک گرفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 47 پست
منم همینایی که گفتمو از تجربه های بقیه استفاده کردم وگزنه هیچی بلد نیستم

من فقط بعد از اینکه از خواب بیدار میشه هم صبح هم بعدظهر بلافاصله میبرم دسشویی جیش میکنه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
تو که مثل خودمی باتجربه ها منظورم بود بیان یکم راهنمایی کنن بابا خسته شدیم از بس پوشک خریدیم

پسرمنم ۱ سال و۷ ماهشه نمیدونم چه موقع از پوشک بگیرمش یه توالت فرنگی برای بچه خریدم هی میره روش میشینه وبلند میشه هنوز دقیق نمیدونه جیش وپی پی چیه اونم یک شبانه روز باباش حالیش کرد ک باید روش بشینه ن اینکه باهاش بازی کنه .ولی نمیدونم دقیقا چه موقع وچطوری اول بهش جیش و..

یاد بدم ک بفهمه .

روانشناس ها میگن هروقت بچه بتونه ازپله بره بالا یعنی امادگی از پوشک گرفتن داره پسرم خیلی وقته میتونه بالابره ولی هنوز حتی خبرم نمیشه چه موقع جیش میکنه توپوشکش 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط بعد از اینکه از خواب بیدار میشه هم صبح هم بعدظهر بلافاصله میبرم دسشویی جیش میکنه

چند وقتشه؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

وقتی دیدی بچت آمادگیشو داره،باید باید باید صبور باشی،احتمال داره فرشت،مبل،تختخواب یا هرجایی که فکرشو نمیکنی کثیف شه،پس باید به خودت مسلط باشی،کوچکترین عصبانیتو داد زدنو تشر اومدن بچه رو لجباز میکنه

نه من شب چون هنوز شیر میخوره شیر خشک البته.پوشکش میکنم ولی صبح تا زپان خواب شبش هر نیم ساعت میبرمش

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
تاصبح مای بی بیش خیس میشه؟

نه.ولی بیدار شه درجا جیش میکنه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
چطوری باید بفهمیم جیش شبشو کنترل داره؟

پوشک شورتی پاش کن، نگو پوشکه ، بگو این شورته ..چون تو یاد گرفتی جیشت رو بگی دیگه پوشکت نمیکنم، مراقب باش جیش نکنی و بخوابه. صبح ها تا چند وقت تو شورتش جیش می‌کنه شما بهش بگید عزیزم شورتت کثیف شده جیش کردی،وای حالا باید بندازمش دور خراب شده ‌. دوباره شب بهش یادآوری کنید که حواسش به شورتش باشه. دختر من بعد از یک هفته موفق شد. موفق باشید 

چطوری باید بفهمیم جیش شبشو کنترل داره؟

عزیزم بچت هروقت امادگیشو داشت خودش میگه.من دخترم ۲سال و ۳ماهش بود خودش گفت...میگفت جیش دارم.

از همون موقعم ادرار شبشو نگه میداشت تا صبح دیگه بعد یک ماه.که از پوشک گرفتمش نصف شب دسشویی داره بلند میشه خودش میبرمش دسشویی

پسرمنم ۱ سال و۷ ماهشه نمیدونم چه موقع از پوشک بگیرمش یه توالت فرنگی برای بچه خریدم هی میره روش میشین ...

دخترم هم روی اون توالت فرنگیای کوچیک نمیشینه میگه دردم میگیره

چند وقتشه؟

دو سال و سه ماه

وقتی دیدی بچت آمادگیشو داره،باید باید باید صبور باشی،احتمال داره فرشت،مبل،تختخواب یا هرجایی که فکرشو ...

اوکی

والا از هجده ماهگی دوست داشت با من بیاد دستشویی 

میرفتم تو دستشویی پوشکو باز میکردم الکی مینشست تا جیش کنه

دوسالگی بازش کردم از هر ده بار سه بارشو میگفت بقیشو نمیگفت ولی من باز کوتاه نیومدم و همچنان ادامه دادم. 

دو سال سه ماهگیش که اربعین بود رفتیم کربلا چند روز پوشکش کردم ولی بخاطر گرمی هوا بشدت سوخت و من مجبور شدم باز نگه دارم. همین که جیششو میگفت سریع یه دستشویی پیدا میکرد بعضی وقتا میکرد بعضی وقتاهم هیچ کاری نمیکرد(تو این چند روز اسیر شدم فقط) 

بعدش اومدیم خونمون خونمون بازش کردم الحمدالله اصلا تو خونه جیش نمیکرد همشو میگفت فقط بیرون میکردم. بعد سه ماهش یعنی دوسالو شش ماهگیش دیگه کامل از پوشک باز کردم یعنی بیرونم اصلا نکردم و خداروشکر میگفت. 

الان دوسال و هشت ماهشه😅

منظورم اینه از هجده ماهگی اموزش دادم تا دوسال و شش ماه درگیر بودم. 

فقط باید حوصله داشته باشین وگرنه هم خودتونو اذیت میکنن هم بچه رو

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
پوشک شورتی پاش کن، نگو پوشکه ، بگو این شورته ..چون تو یاد گرفتی جیشت رو بگی دیگه پوشکت نمیکنم، مراقب ...

شبا جیش نمیکنه.میخوام کلا از پوشک بگیرمش

پسر من فردای تولد 2سالگیش گفت میخوام برم دسشویی جیش کنم،بچه ها هیچکدوم مثل هم نیستن،منم اصلا قصد نداشتم بگیرم بابام اصرار کرد که بیارش خونه ما بالاخره یذره جای تمیز پیدا میکنیم نمازبخونیم،رفتیم اونجا،3روز اول هر یه ربع یه بار بردمش حتی تایمر گوشیمو روشن میکردم یادآوری کنه سریه ربع،واسش برچسب گرفته بودم هردفعه که جیش میکرد یه برچسب به عنوان جایزه جیشش😊میدادم خودش میچسبوند به دیوار دسشویی همین تشویقش کرد واسه دسشویی رفتن کل دیوار دسشویی تا یه مدت میشد برچسب ولی 1هفته ای یاد گرفت

عزیزم بچت هروقت امادگیشو داشت خودش میگه.من دخترم ۲سال و ۳ماهش بود خودش گفت...میگفت جیش دارم. از همو ...

چه عالی.راحت بوده پس