ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
من دارم میگیرم پسرمو از پوشک ۹ روزی میشه ولی جیششو نمیگه هنوزززز میبرمش هر ۲۰ دقیقه دستشویی.بعد ...
تو که مثل خودمی
باتجربه ها منظورم بود
بیان یکم راهنمایی کنن بابا خسته شدیم از بس پوشک خریدیم
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول اینکه باید بچه آمادگیشو داشته باشه،جیش شبشو کنترل داره؟
چطوری باید بفهمیم جیش شبشو کنترل داره؟
چند وقتشه دختر من 2سالو نیمس تازه یادگرفته البته بعضی وقتام یادش میره الهی قربونش بشم
دوسال و سه ماهشه