2777
2789
عنوان

چطوری بچه رو از پوشک گرفتین؟

540 بازدید | 47 پست

راهنمایی کنین لطفا

نکته ها شو بگید

میخوام جزوه بنویسم😂 

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

من دارم میگیرم پسرمو از پوشک

۹ روزی میشه ولی جیششو نمیگه هنوزززز

میبرمش هر ۲۰ دقیقه دستشویی.بعد شیر ابو باز میکنم تا اونو ببینه و دستشویی کنه..هی میگم جییییییش تا جیش کنه🤣

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
من دارم میگیرم پسرمو از پوشک ۹ روزی میشه ولی جیششو نمیگه هنوزززز میبرمش هر ۲۰ دقیقه دستشویی.بعد ...

تو که مثل خودمی

باتجربه ها منظورم بود

بیان یکم راهنمایی کنن بابا خسته شدیم از بس پوشک خریدیم

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم میگیرم پسرمو از پوشک ۹ روزی میشه ولی جیششو نمیگه هنوزززز میبرمش هر ۲۰ دقیقه دستشویی.بعد ...

سلام منم دخترم 22 ماهشه میخام از پوشک بگیرمش ولی هنوز حرف نمیزنه چه طور متوجه بشم پس

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.
اول اینکه باید بچه آمادگیشو داشته باشه،جیش شبشو کنترل داره؟

چطوری باید بفهمیم جیش شبشو کنترل داره؟

چند وقتشه دختر من 2سالو نیمس تازه یادگرفته البته بعضی وقتام یادش میره الهی قربونش بشم

دوسال و سه ماهشه

تو که مثل خودمی باتجربه ها منظورم بود بیان یکم راهنمایی کنن بابا خسته شدیم از بس پوشک خریدیم

منم همینایی که گفتمو از تجربه های بقیه استفاده کردم وگزنه هیچی بلد نیستم

سلام منم دخترم 22 ماهشه میخام از پوشک بگیرمش ولی هنوز حرف نمیزنه چه طور متوجه بشم پس

خودت اونقدر باید ببری تا عادت کنه هر یه ربع.البته بچه تا ۳ سالگی وقت داره.پسر من ۳۰ ماهشه و هنوز حرف نمیزنه درست و حسابی

چند سال پیش من بعد از تولد سه سالگی پسرم رو  از پوشک گرفتم!!! دختر ها بهتر همکاری میکندد البته بعد 26 ماهگی 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!