2777
2789
عنوان

آقایون سایت میشه بیان

519 بازدید | 109 پست

آقایون یه سوال

من به تازگی ازدواج کردم هیچ برا همسرم کم نمیزاشتم یهو دعوا ساختگی درست کرد قهر کرد گفت نمیخامت

تازه عقد کردیم دلیلش چی میتونه باش همه میگن

هوس بودی براشت حقیقت داره یعنی هوس بودم

راحلش چیه چیکار کنم خوب بشه

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون کم نذاشتی چون کامل بودی در اختیارشو السلامممممممممممممم(

کامل کامل در اختیارش نبودم خواهر

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

مگه بچه بازیه میگه نمیخام...بگو مشکلت چیه

جواب نمیده هزارتا پیام زنگ میزنم جواب نمیده

اگه دریا رو به پای درخت هم بریزی بازم خارج از فصل خودش میوه نمیده ،،اینقد برای همه صدتونو نزارید

هی کاش نزاشت بودم لعنت بهم

تاپیک قبلیت رو خوندم رفتی التماس ک برگرده بخدا به چپت نباشه وگرنه خودش رو لوس تر میکنه

اره خیلی التماسش کردم هزارتا پیام خواهش

خونشون رفتم

جواب نمیده هزارتا پیام زنگ میزنم جواب نمیده

وای چقد خودتو خورد کردی به فکر عزت نفستم باش بعدها اذیت میشی بخای تیکه هاتو جمع کنی از زیر دست و پاش

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
صبرکن خودش میاد التماسش نکن...

نمیاد اگ میخاست تاحالا اومد بود هزارتا سوال توذهنم

وای چقد خودتو خورد کردی به فکر عزت نفستم باش بعدها اذیت میشی بخای تیکه هاتو جمع کنی از زیر دست و پاش

مگه دیگه عزت نفس غروری دارم

اینجوری که نمیشه چیزی بگیم

باید یه بزرگتر باهاش صحبت کنه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد