2777
2789
عنوان

آقایون سایت میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 109 پست
یعنی جاشو پر کن با خانواده رابطه جدید اهداف جدید یه زندگی جدید

رابطه جدید چطور متاهلم

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اهااا خب اگه اینطوری که میگی هست باید یکار کنی بری خونه پدرت تا بیاد تکلیف رو مشخص کنه

عقد هستیم

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

خب زنشی معلومه بهت میرسه😐 مگه عقد نیستین؟ عقد محضری منظورمه

چراعقد محضری زن شوهریم ولم کرده نمیاد

نه باخواهش نه التماس نه زبون خوش

حتما یا از اول نمیخاستت زور خانوادش بود یا هنوز ب اون درجهدعقلی نرسید کبتونه مسئولیت خانواده بپزیره ب نظرم دنبالش نرو الان بری زوری بیاریش چار سال دیگ با ی بچه ولت کنه ک بدتره

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
کامل کامل در اختیارش نبودم خواهر

به این حرفا اهمیت نده

اینجوری باشه که هیچ ازدواجی نباید دوام داشته باشه

چه بعد عقد چه بعد عروسی

کارشونو میکنن و

مرده ول میکنه میره

به این حرفا اهمیت ندهاینجوری باشه که هیچ ازدواجی نباید دوام داشته باشهچه بعد عقد چه بعد عروسی کارشون ...

پس چرا ولم کرده