2777
2789
عنوان

دعوای منو مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 86 پست
بخدا جای من نیستی ک بفهمی دارم چیو تحمل میکنم من هنوز سنی ندارم ک بخوام اینجا خودمو پیر کنم 😔

میدونم واقعا سخته ولی طلاق راه حل نیست. سختی برا همه هست ولی با طلاق گرفتن فقط مشکلات خودت و بچه ات و خانوادت بیشتر میشه

چرا عزیزم تقریبا مال ۱۰۰تومن طلا دارم ولی مادرشوهرم ب شوهرم گفته اگر طلاشو فروخت دیگه نه تو بچه منی ...

راضی به فروش طلات نیست پس اونقدرم بد نیست

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عزیزم تقریبا مال ۱۰۰تومن طلا دارم ولی مادرشوهرم ب شوهرم گفته اگر طلاشو فروخت دیگه نه تو بچه منی ...

شوهرت چرا اینجوریه همه مادرشوهرا همین رو میگن شوهرت نباید گوش میکرد وقتی میرفتین خودش ازخر شیطون پیاده میشد میومد پیشتون 

اره عزیزم٫هزار بار بهش گفتم حتی خودشم میدونه مادرش خیلی بده ولی الان دستش خالیه بخواد خونه بگیره😔

دستش خالیه نباید ازدواج می کرد 

چرا با کسی که حداقل یک زندگی رو نمی تونه تامین کنه ازدواج می کنید؟؟؟

تازه بچه دار هم میشی

ای بابا...حالا ک دارین بیخیال حرف مادرشوهر...با شوهرت صحبت کن.بخدا آرامشت اونم مخصوصا الان ک بارداری مهمتر از چندتا تیکه طلاس...ولی حالا ک طلاها واس خودته اجاره خونه هم به اسم خودت بزن.

من طلاهامو فروختم خونمو ساختم...با نرم زبونی و مظلوم نمایی شوهرتو راضی کن.بخدا دوروز دیگ بچه ات ک بدنیا بیاد سر تربیت کردنش اعصاب واست نمیذاره ها...شیرخشک نده.پوشک گرون نزن.چقد پول پوشک میدی.آب قند میده با بچه و گریه کنه نمیذاره بغلش کنی از ترس بغلی شدن و...لباس واس بچه ات بخری میگ قبلیا چی شد و...

مهمتربن چیز الان حدا کردن خونته.حتما شوهرتو راضی کن.تو بچه ی من نیستی و عروس من نیس اینا رو هم بیخیال...یادش میرع.

پدرشوهر نداری؟دختر مجرد تو خونه برادرشوهری چیزی؟

حمایتت نمیکنن؟کاراشو دخترش انجام بده الان یا خودش...

پدرشوهرم خیلی پولداره از خیلیم رد کرده اون کمک نمیکنه منم روم نمیشه تا وقتی پدر شوهرم پولداره ب کسی ...

خب با پدرشوهرت صحبت کن حرف عروسا همیشه رو پدرشوهرا تاثیر میزاره 

دقیقا عین من خونه بابام داروهامم میدادن دستم ولی خونه مادرشوهر انتظار داشتن عین کوزت کار کنم اگه نمیکردم همش تیکه میپروند و متلک بارم میکرد همیشه هم تنهام میذاشت میرفت خونه دختراش یاهم مسافرت وگردش و من مجبور بودم برای پدر شوهرم و برادر شوهرام غذا بزارم وقتی هم پابه ماه شدم زن ومرد دونفری پاشدن رفتن مسافرت مشهد ومن موندم خونه و برادرشوهرم که روز و شب خونه نبود فقط برا غذا میومد حالا اگه این وسط درد زایمان میگرفتم معلوم نبود چی میشد تازه خانواده خودمم یه شهر دورن ومادر شوهرمم خیره سرش خاله ام

دخترم همه ی زندگیمه 
سر این بود ک چرا من ظرف نمیشورم کارای خونرو نمیکنم

خودش چی انجام میده؟

همه ی این بدبختیا از این اومده تو به خونه اید 

به هر حال هر کسی تو خونه هست یه وظیفه ای داره، یکی ظرف بشوره، یکی غذا بپزه بکی خریدارو بکنه‌ 

حالا الان که حامله ای باید یکم حالت رعایت بشه، اگر دکتر استراحت مطلقت نکرده ، فعالیت خیلی خوبه.

تا خونه نگرفته بود شوهرت چرد حامله شدی؟؟

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

عزیزم طلاها رو بفروش جایی ک نمیشه خرید بااین پول لا اقل رهن کنین.اگه بخوایی ب حرف مادر ش گوش بدین و نفروشین دیوونه میشی تو اون خونه دوروز دیگع بجه بیاد چقد حرصت بده  تو تربیتش دخالت میکنه.بجه ک بیاد سخت میشه برین میگه دل تنگ نوه ام میشم نمیزلره برین

دستش خالیه نباید ازدواج می کرد  چرا با کسی که حداقل یک زندگی رو نمی تونه تامین کنه ازدواج می ک ...

شوهرم پول داشت همشو کم کم ازش گرفتن

الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸💕