2777
2789

نفهمید من دیدم

شوک شدم نتونستم چیزی بگم

عذاب وجدان دارم

الان حتی اگه برم به دختره بگم مدرکی نیست تا اثبات بشه کرد

دختره همکارمه

از طرفی راننده عصابش ضعیفه میترسم بلایی سرم بیاره

خدا هرچی ادم خرابه رو لعنت کنه

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عکس بگیره اونکه همیشه باهاشبهش بگید تا عوضش کنه

چیو عوض کنه

نمیدونم والا

از تو مینی بوس وقتی دختره داشت رد میشد ازش عکس قدی گرفت

من اخرین نفر پیاده شدم دیدم

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

برا خودت دنبال دردسری شاید میخواد برای کسی نشون بده بابت خاستگاری

اخه اینطوری؟

خودشم متاهله

بعد با دختره هم خوب نیس

دختره کجا نشسته بود چطور عکسی؟

داشت از جلوی مینی بوس رد میشد