2777
2789

من خودم پسری که دوراشو زده باشه و بلد کار باشه تا حالا تجربه نداشتم ولی چند تا مورد از اونایی که تا حالا با دختر ارتباط نداشتن و تو رابطه ای نبودن باهاشون برخورد داشتم و واقعاااا آزار دهنده بود برام من خودمم تا حالا رابطه ی عاشقانه نداشتم اینجوری نیستم که خودم باتجربه باشم یا خیلی چیزی بلد باشم ولی اینا واقعا بلد نبودن چیکار کنن اینجوری که فقط کراش زده بودن بعدش دیگه نمیدونستن باید چه حرفی بزنن چه صحبتی بکنن یا خیلی چیزارو واقعا بلد نبودن شوت شوت بودن

اگر میخواستم با اینا باشم باید خودم همه چیزو باید به دوش میکرفتم یه چیز جالب تو اینستا دیده بودم میگفت من دیگه پروژه برنمیدارم😂 خلاصه که اینا واقعا پروژه بودن منم بیخیال شدم چون خیلی معیارهام رو نداشتن

حالا بعضیا نیان منو بزنن  ولی با این چیزایی که دیدم حس میکنم آدمی که دوراشو زده باشه ولی الان دیگه یکی و دوست داشته باشه و بهش متعهد باشه( متعهد واقعی نه اینکه برای گول زدن بگه)واقعا بهتره یا لااقل اگه دختر ندیده هم هست ولی حداقل هارو بدونه و بلد باشه

نظر شما چیه؟ لطفا محترمانه بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه باید نفر👈👈 اول  باشم 

لیاقت  و ارزش خودمو میدونم 

کسی که دورا شو بقول شما زده 

بی ارزشه حتی جواب سلامش بدم 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اونی ک دوراشو زده صدنفرم رابطه داشته و بعدها همه جای تورو با همه جای اونا مقایسه میکنه!!! اونی ک دختر ندیده جرمش چیه؟ پاک بودن؟

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
قطعا دختر ندیده .

فکر میکنی

وقتی میری تو رابطه بعد ببینی نه بلده موضوع صحبت چی باشه نه بلده ابراز محبت کنه نه بلده توی جمع رفتارش باید چی باشه نه حتی یه دسته گل بخره نظرت عوض میشه

البته این تجربه ی منه

دختر ندیده.حتما لازم نیست از قبل تجربه داشته باشه که😐

این قشنگه که دو نفر اولین هم باشن و با هم یاد بگیرن 

و اینکه اگه آدم تو خانواده درستی باشه عشق ورزیدن رو تا حدی اونجا یاد میگیره

و از طرف دیگه یه جورایی خود غریزه یاد میده چطور رفتار کنی

فکر میکنیوقتی میری تو رابطه بعد ببینی نه بلده موضوع صحبت چی باشه نه بلده ابراز محبت کنه نه بلده توی ...

اون عزیزم مشنگه 

وگرنه طرز صحبت و ابراز علاقه به بلد نبودن و بودن و تجربه هیچ ربطی ندارد و بنظرم ب جربزه و جرعت و علاقه آدما بستگی داره .

🎀l'm just a girl

حداقل ها از نظر تو چیه مثلا چیا رو باید میدونست

حداقل ترین حالت این که بلد باشهمحبتشو ابراز کنه حتی با یه جمله ی ساده 

یه نفر حتی طرفو با اسم کوچیکش هم صدا نمیکرد

قربون صدقه که پیشکس