2777
2789
عنوان

دعوای منو مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 86 پست
دوساله واقعا دارم تحمل میکنم فقط بخاطر شوهرم

حالا بخاطر بچت برو خونه پدرت زنگم زد بشورش بزارش کنار اه

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
اره عزیزم٫هزار بار بهش گفتم حتی خودشم میدونه مادرش خیلی بده ولی الان دستش خالیه بخواد خونه بگیره😔

نمیدونم چی بگم پس...طاقت بیار اگ دستش خالیه و شوهرتو دوس داری.منم سه سال اول زندگیم خونه مادرشوهرم بودم.ولی خودش خوب بود.دختراش و جاریام بیچارم کردن.مخصوصا دختر مجردای تو خونه اش.تا خونه ساختیم دعوا و قهر و...بالاخره گذشت.رفتم خونه ی خودم آرامش گرفتم.

الانم تنها راهت جدا کردن خونته.طلایی پس اندازی نداری بفروشی لااقل بری اجاره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا عزیز من این حرفا چیه میزنی 😐 یعنی هر کس خونه نداشت باید طلاق بگیره؟  یکم منطقی باش

بخدا من سنم کم بود ک اومدم خونه اینا افتادم وسط جهنم الانم واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم

الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸💕
بخدا من سنم کم بود ک اومدم خونه اینا افتادم وسط جهنم الانم واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم

بزار یکم دست و بالتون که بازتر شد یه خونه اجاره کنید ترجیحا نزدیک خونه مامانت اینا 

میگن چشام سگ داره   
عزیزم خونه ندارم سه ماه ب شوهرم مهلت دادم اگر کاری نکرد طلاقمو میگیرم😔

این حرفو درمورد زندگیت نزن فکر کردی اگه طلاق گرفتی مادر شوهرت دلش میسوزه؟ 

یه مدت بعد هم زیر پا پسرش میشینه برو زن بگیر. به زندگیت به چسب وقتی شوهرت نیست برو خونه پدرت زنگ زد جوابشو نده اگه هم جوابشو دادی بگو شوهرم که اومد منم میام 

نمیدونم چی بگم پس...طاقت بیار اگ دستش خالیه و شوهرتو دوس داری.منم سه سال اول زندگیم خونه مادرشوهرم ب ...

چرا عزیزم تقریبا مال ۱۰۰تومن طلا دارم ولی مادرشوهرم ب شوهرم گفته اگر طلاشو فروخت دیگه نه تو بچه منی نه اون عروس منه شوهرمم دیگه نزاشت بفروشم

الان چن سالته؟

بعضی ها ؛ چهره هایشان ماشاءالله و شخصیت هایشان؛استغفرالله هست👍
دوساله واقعا دارم تحمل میکنم فقط بخاطر شوهرم

خب حالا روهم تحمل کن مخصوصا حالا که یه توراهی داری با شوهرت حرف بزن وقتایی که نیست بری خونه بابات اوضاع همیشه اینطوری نمی مونه گلم بخدا ماهم روزای سخت زیاد کشیدیم الان بااینکه چنتا پله باهم فاصله داریم ولی بازم خداروشکر میکنم صبرداشته باش خدا جواب صبرتو میده همه چیز رو بسپار به خدا..

این حرفو درمورد زندگیت نزن فکر کردی اگه طلاق گرفتی مادر شوهرت دلش میسوزه؟  یه مدت بعد هم زیر پ ...

بخدا جای من نیستی ک بفهمی دارم چیو تحمل میکنم من هنوز سنی ندارم ک بخوام اینجا خودمو پیر کنم 😔

خانوادت حمایتت نمیکنن.در حد بیس سی تومن قرضی چیزی ک بری یه آپارتمان کوجولو واس خودتون اجاره کنین؟

خانوادت چطور راضی شدن با سن کم اینکارو کنن؟دوست اینا ک نبودی با شوهرت؟

اینحور وقتا اگ عروس انتخاب مادرشوهر نباشه معمولا زبونش درازه و میخواد سوار عروس شه.

خانوادت حمایتت نمیکنن.در حد بیس سی تومن قرضی چیزی ک بری یه آپارتمان کوجولو واس خودتون اجاره کنین؟ خ ...

پدرشوهرم خیلی پولداره از خیلیم رد کرده اون کمک نمیکنه منم روم نمیشه تا وقتی پدر شوهرم پولداره ب کسی رو بزنم برای پول