2777
2789
واقعا خدا رحم کنه من خانواده شوهرم اونجاست

دوستای منم میگه گرفتن ولی شکر خدا کسی فوت نشده

ازآن خودت باش ک ارزنده ترینی...دوستان تاپیک اموزشی سیاست زنونه نظم اراستگی بود منوهم صدا کنید..
هههههه نه لیوه نمیگم نگی😂😂میگممم وقتی یکی اینو بگه  انگار ظاهرنماییته   متوجه متطورم هست ...

آره فهمیدم درست میگی ولی من چند ساله لرستان نیستم جمع برا رو که دیدم ذوق زده شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا روانشناس

ازکجا فهمیدی روانشناسم😂😂دانشجوی روانم😂😂

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤
بچه ها فیلمی از قرنطینه الشتر گذاشتن راسته؟

اره الشتر قرنطینس

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤
اره الشتر قرنطینس

واقعا؟

چ وحشتناک

کاش بروجردم قرنطینه کنن

ازبس از شهرای اطراف میان ومیرن

ازآن خودت باش ک ارزنده ترینی...دوستان تاپیک اموزشی سیاست زنونه نظم اراستگی بود منوهم صدا کنید..
به هرحال عاشقتم🥰😘😍

فداتم😂😂

آره فهمیدم درست میگی ولی من چند ساله لرستان نیستم جمع برا رو که دیدم ذوق زده شدم

ای جانم 

هرجا هستی دلت خوش باشه و تنت سالم

واقعا؟ چ وحشتناک کاش بروجردم قرنطینه کنن ازبس از شهرای اطراف میان ومیرن

بابامردم رعایت نمیکنن بخدا   من ازپتجره ک مردمو میبینم ن دستگشی ن جیزی   البته پیرمردا بیشتر 

بابامردم رعایت نمیکنن بخدا   من ازپتجره ک مردمو میبینم ن دستگشی ن جیزی   البته پیرمردا بیش ...

وای نگو

امروز واسه ی کار ضروری بیرون رفتم

پیرمرده اومده تو صورتم سرفه کرد و رفت

مات و مبهوت شدم

سیستم متلکشو بروز کرده

قربون همه لرای ساده دل و مهربون انشالله همتون از بلا و مریضی به دور باشید و همه مردم کشور 

ممنونم گلم

ان شالله