دوست_دختر_میکیموز مدیر استارتر عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 324 عنوان ایا روز پدر به دیدن پدرهاتون میرین یا به علت کرونا تلفنی صحبت می کنین 295 بازدید | 23 پست ؟؟؟؟؟ و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰 1398/12/17 | 20:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27950 زنگ زدم بابام بیاد خونه ام تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
دوست_دختر_میکیموز مدیر استارتر عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 324 منم خیلی دلم تنگه ولی نمیدونم چی کار کنم و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰
دوست_دختر_میکیموز مدیر استارتر عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 324 بابام ازم دور متاسفانه خدا حفظشون کنه برات و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰
دوست_دختر_میکیموز مدیر استارتر عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 324 دوره ازم انشاالله تنشون سالم باشه و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰
parinazzz24 عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 11970 من میرم و کرونا هم اصلا برام مهم نیست😏البته الان خونه بابام هستم و نیازی نیست که جایی برم😁 از یاد مبر وحشت آبانش را سرسامِ عمومی زمستانش را ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز از یاد مبر داغ جوانانش را
دوست_دختر_میکیموز مدیر استارتر عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 324 من میرم و کرونا هم اصلا برام مهم نیست😏 البته الان خونه بابام هستم و نیازی نیست که ج ... ای جوووونایشالا خوشبخت باشی عزیزم و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰
زردآلو_لهیده عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 7638 با اینکه یه ربع تا خونتشون فاصله داریم، نمیریم.چون خدایی نکرده می ترسمما ناقل باشیم و ناخواسته مریضشون کنیم إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
دوست_دختر_میکیموز مدیر استارتر عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 324 با اینکه یه ربع تا خونتشون فاصله داریم، نمیریم. چون خدایی نکرده می ترسمما ناقل باشیم و ناخواسته مر ... به نظرم کار خوبی می کنین و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰
سوراسرافیل عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 530 من نمیرمسنی ازشون گذشته به فکر سلامتشونمکلا دید و بازدید و مهمونیو تا اطلاع ثانویه ممنوع کردیم فقط تماس صوتی و تصویری
زردآلو_لهیده عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 7638 به نظرم کار خوبی می کنین ولی خیلی سخته. دلمون گرفته ک نمی تونیم ببینیمشون إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
دوست_دختر_میکیموز مدیر استارتر عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 324 من نمیرم سنی ازشون گذشته به فکر سلامتشونم کلا دید و بازدید و مهمونیو تا اطلاع ثانویه ممنوع کردیم ف ... منم موافقم و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰