سونو ntمن تو عید هست، شیراز هستم هیچ کس رو پیدا نمیکنم که مطب باشه. از دو هفته قبل پیش دکتر صحرائیان نوبت گرفتم حالا زنگ زدم میگه احتمالا نباشیم، جای دیگه نوبت بگیر.😥😥
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میخوام با یکی از پزشکای خوب انجام بدم هر کدومو سراغ میگیرم نیستن
ول کن بابا دختر خوب منم غربالگری دارم ابنجا وضعبت قرمزه لهترین دکترو نوبت داشتم یه سهر دیگه خودش مریض شد دوهفته است جواب تلفنو نمیده همینجا تو شهر خودم دارم انجام میدن توکل به خودش دیگه از رفتن به یه شهر دیگه تو این اوضاع که بهتره خدا بزرگه خودش کمکمون میکنه
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
میگن دقیق از ۱۲ هفته و ۵ روز تا ۱۳ هفته و ۴ روز باید انجام بشه
نه عزیزم هفته 11تا 13هفته و 6روز، تو گوگل هم سرچ کنی میاد، من گذاشتم هفته 13رفتم جنینم یه هفته بزرگتر بود نشد ان تی انجام بدم،به جات بودم 11هفته و دو سه روز میرفتم
میخوام با یکی از پزشکای خوب انجام بدم هر کدومو سراغ میگیرم نیستن
بر ان تی چیزی نیست که بزرگش میکنی انشالله جوابش خوبه فقط برو سر وقتش انجام بده یه از خونم داره
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
خدا به بچه هامون رحم کنه، من که دیگه مغزم جواب نمیدم واقعا
یه جا فقط نوبت بگیر همین حالا هرجا شد تونستی بگیری سروقتش صدقه بده دعا بخون
قران سوره حجرات واسه سلامت جنین هست بخون برو
بذار بعد از عید برو سونو و ... خواستی برای اطمینان سل فری هم بده ،حرص و جوش الان برای بچه بدتره، منم سونو غربالگری تو عید افتاده بود ، کسی هم نبود ... یه جا شبانه روزی پیدا کردم انجام دادم
من سل فری دادم عزیزم ولی دکتر سنو رو گفت برو انجام بده سنو بردم نسونش دادم عددش خوب بود خداروشکر وای به اصرار خودم به جای از خون غربالگری از خون سل فری دادم
در هرصورت سنو رو باااااااید بررررری