2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنید برا سونو nt

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 38 پست
بذار بعد از عید برو سونو و ... خواستی برای اطمینان سل فری هم بده ،حرص و جوش الان برای بچه بدتره، منم ...

الان دارم با شوهرم میرم مرکز ژنتیک جنوب کشور ببینم چی میشه. دعا کنید برام عزیزم🍀🍀🍀

من خیلی آدم مضطربیم. دارم هلاک میشم

تو مگو همه به جنگ اند و زصلح من چه آید/ تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز
من طبق سونو الان ۱۰ هفته و ۲ روزم طبق تاریخ ۹ هفته و ۶ روز. شاید ۱۰ جا زنگ زدم میگن تو عید میشه تاری ...

ایشالا که پیدا میشه عزیزم، چه گیری افتادیم از دست این ویروس، کل زندگیمونو مختل کرده، منم اردیبهشت زایمانمه فقط دعا میکنم که مادرم بتونه از ایران بیاد پیشم، از الان دارم روزشماری میکنم که بگن تموم شد، اخبار رو نگاه میکنم هر روز بدتر میشه اوضاع ایشالا خدا خودش کمکمون کنهذ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان دارم با شوهرم میرم مرکز ژنتیک جنوب کشور ببینم چی میشه. دعا کنید برام عزیزم🍀🍀🍀 من خیلی آدم م ...

الان بری که چی؟! زوده ،تازه برای سل فری سونو هم میبرن آزمایش رو هم میبرن ،الان بیخودی نرو ، تا ۱۸ هفته برای سل فری وقت هست

من سل فری دادم عزیزم ولی دکتر سنو رو گفت برو انجام بده سنو بردم نسونش دادم عددش خوب بود خداروشکر وای ...

ببخش رفته بودم مرکز ژنتیک، اونا هم تا ۱۵ فروردین نبودن😐

گفتم اگه سونو دیر و زود بشه، سل فری شاید جایگزینش بشه

تو مگو همه به جنگ اند و زصلح من چه آید/ تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز
قدیما مگه سونو بود توکل به خدا کن 

همه همینو میگن. ولی من خیلی وسواس دارم، نمیدونم چیکار کنم

ایشالا که پیدا میشه عزیزم، چه گیری افتادیم از دست این ویروس، کل زندگیمونو مختل کرده، منم اردیبهشت زا ...

ایشالا که بتونن بیان پیشت، چون کشورای دیگه اجازه ورود ایرانی نمیدن. واقعا زندگیمون مختل شده. 

الان بری که چی؟! زوده ،تازه برای سل فری سونو هم میبرن آزمایش رو هم میبرن ،الان بیخودی نرو ، تا ۱۸ هف ...

رفتم ببینم تو عید هستن که گفتن نیستن. باید برم پیش دکتر خودم ببینم میتونه جای دیگه ای رو برام پیدا کنه. 

ببخش رفته بودم مرکز ژنتیک، اونا هم تا ۱۵ فروردین نبودن😐 گفتم اگه سونو دیر و زود بشه، سل فری شاید ج ...

نه منم سل فری دادم دختر خوبزسل فری هم زمان داره زمانش،هم فک منم مثل سنو ان تی هست بهت کفتم بالا دکتر من سنو ان تی رو داد گفت بعد برو سل فری درهرصورت ان تی مهمه هرجا پیدا کردی تو این شرایط فقط برو انجام بده دلت خواست بعد از سنو ان تی از دکترت بپرس تا بعد از ۱۵ وقت سل فری داری یا نه ولی سنو و از ان تی رو فقط،برو 

اینقد وسواس نداشته باش تو این شرایط بحرانی

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
نه منم سل فری دادم دختر خوبزسل فری هم زمان داره زمانش،هم فک منم مثل سنو ان تی هست بهت کفتم بالا دکتر ...

آره حتما پیدا میکنم. ممنون عزیزم. خانم دکتر طرلان زمانپور، گفت دوشنبه زنگ بزن بهت نوبت بدم. نمیشناسمش ولی ایشالا که خوبه، فوق تخصص پریتانولوژی هست. خانم دکتر وفایی که یکی از دکترای خوب شیرازه ایشون رو معرفی کرد