2777
2789
عنوان

اینجوری زندگیا بیشتر صفا داره

130 بازدید | 5 پست

بدون اپلیکیشنا.چون یه سریا وقتی نصبه فکر میکنن مدام باید ما رو در جریان چیزی بزارن و مدام تحت تاثیر قرارمون بدن تا لایک بگیرن.به خودمون میایم میبینیم تایم استراحتا شده کامنت و استوری و تیکه پرونیا و موشک جواب موشک و جنگ و چشم و هم چشمی مجازی..

هعی 

کاش به جای همه ی اینا همون جمع دور هم جمع میشدن بدون تجملات بدون غل و غش یه چای قند پهلو دم میکردن به یه گپ و ‌خوش خوشون و خنده و خاطره بازی و آش عصرونه حال زندگیشونو عوض میکردن

ما توی عصر حسرت و مشاهده ی عقده های نهفته ی شخصیت ها زندگی میکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیزارم اون دوران تموم شه

شبا چای و میوه اماده میکنم با خوراکی با بچه ها میشینیم سریالایی ک قدیم پخش میشد میدیدیم

اخر هفته ها اش و این جور بساطارو داریم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

هیچ اشکالی ندارن و تقصیر اونا نیست. طبق معمول ما بلد نیستیم باهاشون درست رفتار کنیم.

شعاره.بیماری دیگران در وجود ما ریشه نداره.در مورد تاپیک گفتگوی ما بین همسر احترام راه چارست چون هیچ وقت توافق نظر به صورت مطلق وجود نداره و فاصله هم باید حفظ بشه جدایی و نزدیکی بیشتر از حد هر دو آسیب زنندست