سونو ntمن تو عید هست، شیراز هستم هیچ کس رو پیدا نمیکنم که مطب باشه. از دو هفته قبل پیش دکتر صحرائیان نوبت گرفتم حالا زنگ زدم میگه احتمالا نباشیم، جای دیگه نوبت بگیر.😥😥
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شیراز سیستم فرق داره، هر جا زنگ میزنم عید نیستن. الانم از ترس کرونا همه دکترا دارن میبندن مطباشونو
بیمارستانهای خصوصی شهرتون بپرس شاید بخس زایشگاه یا ای وی افش انجام بدن بلاخره اونجا ها دکتر که هست
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست