نه زیاد،آخه تاید ماشینی زیاد کف نمیکنه،من همون کفیم که روش بود خالی کردم،ولی نمیدونم تاثیری داره یا نه.
یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
صابون مایع بریز با کمی سرکه و آب....هرچی که چربی رو از بین ببره ویروسم میبره
ممنون عزیزم.
یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟
اره عزیزم باید با آب رقیق بشه از دستکش و ماسک اینا هم استفاده بشه
شما خدایی نکرده مشکلی براتون پیش نیومد استفاده کردین؟تنگی نفسی چیزی؟