2777
2789
عنوان

الکل سفید پیدا نمیکنم؟ به جز اب و وایتکس چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 74 پست
نمیدونم والا کف نمیکنه؟

نه زیاد،آخه تاید ماشینی زیاد کف نمیکنه،من همون کفیم که روش بود خالی کردم،ولی نمیدونم تاثیری داره یا نه.

یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد                       شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد               دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم                      وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد                  باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم                          دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همون محلول اصلیه که یه نوع وایتکس غلیظه ولی اصلا بوی وایتکس رو نمیده و کمتر از وایتکس اثر بد روی ...

بخرم و با آب قاطی کنم؟

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
الکل صنعتی به هیچ وجه استفاده نکنین،خواهر من الکل سفید پیدانکرد،ازینا خرید،نزدیک بودخفه شه دور ازجون ...

اره عزیزم باید با آب رقیق بشه از دستکش و ماسک اینا هم استفاده بشه 

عزیزم فقط واسه سطوح خریدم مثل تمیز کردن اپن و این چیزا با اب رقیق میکنم دستکش هم می پوشم اخه خالص هم ...

خب بعدش پارچه نمدار بکش ک خدا نکرده مشکلی ایجاد نشه

هر بار این درو محکم ببند برو
من یکم دارم آخراشه بااون گوشیا و سوئیچ و کلیدارو تمیز میکردم  اینکه میگن آب و سرکه  اینم ...

منم چند روز به اجبار از همون نارنجیا استفاده کردم

چون واقعا هیچی نبود

سرکه میگن خوبه

ولی من با اینکه با آب قاطی کردم خیلی بوی بدی گرفت همه جا

حالا نطرات رو بخونی یه دوستی گفت با گلاب قاطی کن سرکه رو

صابون مایع بریز با کمی سرکه و آب....هرچی که چربی رو از بین ببره ویروسم میبره

اینم فکر کنم  ایده خوبی باشه

مرسی عزیزم

صابون مایع بریز با کمی سرکه و آب....هرچی که چربی رو از بین ببره ویروسم میبره

ممنون عزیزم.

یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد                       شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد               دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم                      وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد                  باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم                          دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟
اره عزیزم باید با آب رقیق بشه از دستکش و ماسک اینا هم استفاده بشه 

شما خدایی نکرده مشکلی براتون پیش نیومد استفاده کردین؟تنگی نفسی چیزی؟

چه فایده داره اخه اینهمه رعایت میکنیم

با بی فکری بقیه میسوزیم 

خشک و تر با هم میسوزه همیشه

بذار ۱۰ روز به عید بشه

اگر مردم نریختن تو بازارها!!