2777
2789
عنوان

دوس دارم شوهرم دست بزن داشته باشه😐😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 75 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال داره نشونه هایی که میبینید بیشتر از تلقین باشه عزیزم....پریودی هم یسری نشونه ها مثل بارداری د ...

باشه عزیزم ممنون

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

باشه عزیزم ممنون

خواهش

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

خیلی زیاده روی میکنه تو دوس داشتن من دوس دارم یکم جذبه داشته باشه اخه

جذبه داشتن به دست بزن داشتن نیس. اون دیگه میشه یه مرد روانی  . زیادی خوب بودن تواین زمونه هم آدم شکش میفته .شایدبخاطراینه خرش ازپل بگذره

ینی برای جلب محبت و توجه همه کاری میکنه،حتا بهش ظلم بشه هم اعتراض نمیکنه و رفتارشو ادامه میده

واقعا؟😐حالا این رفتار مهر طلب بخاطر چیه؟

الان باید از کجا بفهمم مهر طلبه یا ن

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

فقط بگو از کجا با این پسر آشنا شدی 🤣 چیکار کردی که به دستش آوردی

هیچی والا خودش پیام داد گف خیلی خوشم ازت اومده خوشکلی میشه اشنا شیم😂😐

شما دو روز پیش رتبه کنکورت اومدمی لیسانس مامایی گرفتی؟

عزیزم من مامایی درس خوندم تموم کردم ولی از رشتم راضی نیستم میخوام برم دندون تهران کنکور مجدد دادم😂😐خوبکه تو تاپیکمم نوشتما

جماعت حسود