2777
2789

چند وقت پیش حدود دوماه قبل باخواهرم بیرون بودیم خواهرم گفت بریم از شیرینی فروشی،شیرینی پای عروس بخریم منم گفتم مطمئن اسمش پای عروسه گفت آره خلاصه با اعتماد به نفس کامل رفتیم داخل مغازه گفتیم ببخشید شیرینی پای عروس داری ،فروشنده یه نگاه کرد گفت ساقه عروس داریم ولی پای عروس نه خواهرم خواست یعنی اشتباهشو توجیه کنه گفت چه میدونم یه جای  عروس بود دیگه

goftino.com/c/5c74T1 بچه ها گفتن از طریق لینک نمیتونن وارد بشن دوباره گذاشتم لینک رو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر دوستم فوت شده بود ومنم و دوستم رفته بودسم مغازه برادرشوهرش خواستم بگم خدا برادرت رو ببخش و بیام ...

وای خدا چقدر خندیدم 

باز خوب بوده فامیل شوهر نبوده مثل من  

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))

کهنه فروش اومده خودتو کوچمون رفتم چن تا تکه پلاستیکی فروختم بهش داشتم میومدم گفتم حاجی شما همیشه میای یا فقط روزهای خاص اخه من بازم پلاستیکی دارم میخوام بفروشم الان دم دست نیست مرده گفت کارتمو بهت میدم زنک بزن میام همون لحظه همسایه مون از پنجره گفت فلانی بپرس رویی کهنه هم میخری منم داشتم کارت رو میگرفتم مرده گفت این کارت من فضلی هستم خواستم بگم اعع اقای فضلی رویی هم میخرید گفتم شما فضلی هم میخرید بنده خدا مرده یه نگاه کرد گفت شاید به خاطر شغلم لباسم کهنه اس ولی خدایی ضایعاتی نیستم منو بفروشی دخترم 

وابیییی خیییلی خجالت کشیدم ولی پیرمرد مهربونی بود

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
وای خدا چقدر خندیدم  باز خوب بوده فامیل شوهر نبوده مثل من    

اره خدایی 

من بین جاری هام کلا فامیل شوهرم یه احترام خاصی دارم همه میگن تو شهر زندگی کردی و سر زبون داری جاریمم زایمان کرده بود دوقلو 

بچه هاش ۲کیلو و۱۰۰ بودن از بیمارستان اوردنشون و همه جمع بودن و کمی ناراحت بودن اخه حال جاریمم خوب نبود برادرشوهرم و مادرشوهرم مدام از حال و اوضاع جاری و بچه هاش برای همه توضیح میدادن موقع داروهای خودشو بچه هاش شد همه گفتن ای داد یادمون رفته بپرسیم دستور مصرفش چه جوری بود به من گفتن تو زنگ بزن بیمارستان با دکتر حرف بزن از اونجایی که تو پارتی گرفتن خبره ام تلفنی مخ یه پرستار رو زدم شماره همراه دکتر جاریمو گرفتم زنگ زدم حالا فک کن همه نشستن بعد از خوش و بش کردن و معرفی کردن جاریم دکتر کلی حرف زد گفت اوضاعش خیییییلی بده حسابی ازش پرستاری کنید 

تلفن رو که قطع کردم همه گفتن چی شد 

منم تمام حرفا و هشدارهای دکتر رو تکرار کردم گفتن اینارو که میدونستیم دستور دارو ها چی شد 

گفتم ای داااااد یادم رفت بپرسم 

خجالت کشیده بودم خواستم تکرار رو بزن و دوباره شماره دمت رو بگیرم دکمه تکرار تلفن رو پیدا میکردم آنچنان زل زده بودم به صفحه تلفن انگار یه موجود فضایی دیده بودم 

مادرشوهرم گفت چیزی شده گفتم نه تو ذهنم ش دکتر بود حفظی گرفتم سه بار گرفتم همش اشتباه بود اخرش عموی شوهرم اومد گفت تکرار رو بزن بگیر گفتم مثل اینکه تکرار نداره برادرشوهر عوضیم ضایعم کرد گفت تا دیروز که داالشت منم گفتم اکر خیلی هواست جمعه چرا داروهارو خوب نپردسیدی لال شد بعد از صحبت با دکتر زودی با شوهرم صحنه رو ترک کردم و تا چند روزم اون اطراف پیدا نشد 

خدایی از اون به بعد به من نمیگن بیا برامون یه کاری انجام بده

حالا داره همینجا خاطره روز عروسیم رو هم بگم خاطره که باید گفت خوش شانسی  ماشین عروسم جیب بود د ...

ایولللللل 😂😂😂😂😂✌✌✌✌👌👌👌👌👌😅😅😅

فیلمشو همه دیدن برای ماهم بفرست ببینیم 😅💣

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐
ی بارم وقتی من کنکور داشتم میخواستم ب مشاورم پیام بدم ببخشید امروز صبح دیر از خواب پاشدم نتونستم ازم ...

😂😅✌✌💣💣💣💣

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐
 ی روز بریم پیش بستنی همه غم غصه هامون یادمون میره😂😂😂😂

بفرما گلم 

فداااات همه فامیل هم همینو میگن 

میگن خوش به حالت شاد و شنگولی 

من رو چیزهای منفی زندگی زیاد مانور نمیدم اصلا

ی روز بریم پیش بستنی همه غم غصه هامون یادمون میره😂😂😂😂

آره خداوکیلی دمش گرم خیلی باحاله 😅✌

ایولللللل 😂😂😂😂😂✌✌✌✌👌👌👌👌👌😅😅😅 فیلمشو همه دیدن برای ماهم بفرست ببینیم 😅💣

سلام چاکر محبوبه قشقرقم هستیم