2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری شوهرمنم با موتور اومده بودم دنبالم که خواهر ۲۰۰ کیلویی منم پیله کرد منم موتور سواری میخوام مج ...

وای یعنی ترکیدم واقعی

goftino.com/c/5c74T1 بچه ها گفتن از طریق لینک نمیتونن وارد بشن دوباره گذاشتم لینک رو 
وای یعنی ترکیدم واقعی

بخدا له شده بودم یکی از دوستای شوهرم بهش گفته بود خانومت اصلا معلوم نبود جز دوتا پا که اویزون بود از دو طرف موتور 

اخه خواهرم پاهاش رو گذاشته رو پدال نمیداشت منم بزارم 

منم پاها اویزون مونده بود و بعضی جاها زمین میکشید

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
ی بارم وقتی من کنکور داشتم میخواستم ب مشاورم پیام بدم ببخشید امروز صبح دیر از خواب پاشدم نتونستم ازم ...

واییی چه فاجعه ای

من دبیرستان ک بودم موقع نماز شده بود و بچه ها همه ب صف شده بودن برای نماز ،از قضا ی رفیق اسکل مام میره دقیقا پشت حاج اقا وایمیسته ،موقع سجده رفتن حاج اقا رو سرش میشینه ینی کل نمازخونع نمازشون شکستن ریسه میرفتن از خنده😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من دبیرستان ک بودم موقع نماز شده بود و بچه ها همه ب صف شده بودن برای نماز ،از قضا ی رفیق اسکل مام می ...

ایی خداااا 

مردم که😂😂😂😉😂

ایی خداااا  مردم که😂😂😂😉😂

باید بودی اونجا و میدیدی 😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بازم دبیرستان ک بودم ،واس انتخاب شورای مدرسه چندتا از بچه هارو انتخاب میکردن منم خیلی محبوب بودم بین بچه ها خلاصه😂سر صب صف بسته بودن گفتن بیاین مثلا تبلیغ کنین و فلان منم ژست گرفتم بین 400تا دانش اموز رفتم بگم هر کاری از دستم بر میاد براتون انجام میدم گفتم هر چی چیزی از دستم در بیاد براتون انجام میدم ،اون سال دیگ دستگاه چمن زن نیاوردن بچه ها همشو گاز زدن😂😂😂

یه سری تازه تو عقد بودم مادر بزرگ شوهرم از مکه اومده بود ما هم نصف شبی پاشدیم رفتیم فرودگاه بعد من ب ...

شوهر دوستم فوت شده بود ومنم و دوستم رفته بودسم مغازه برادرشوهرش خواستم بگم خدا برادرت رو ببخش و بیامرزه و هرچی خاک اون خدابیامرزه بقای عمرشما باشه 

گفتم تسلیت میگم ان شاالله قسمت شما باشه 😨😨😨😨بعد فهمیدم چه زری زدم خواستم درست کنم گفتم نههههه نههههه 😥😥😥😥ینی خداشمارو بیامرزه😱😱😱😱😱 اخرش دوستم منو کشید بیرون مغازه و گرنه همچنان میخواستم درّ و گوهر تراوش کنم

یبارم همین تابستون امسال رفته بودیم یه باغی دسشویی مسشویی هم نداشت منم شدییدا تحت فشار بودم هم شماره ...

یه بار رفته بودیم پیک نیک مامانم دستشوییش گرفت شوهرم مار سوار کرد برد باغ دوستش که اطراف بود رفتیم دسشویی موقع برگشتن مامانم خواست تشکر کنه بگه خداخیرت بده که اجازه دادی من رفتم دسشویی گفت پسرم دستت درد نکنه دسشوییم خیر امواتت 

پسره سرشو بلند کرد تو چشمای شوهرم نگاه کرد دوتایی پققی زدن زیر خنده 

بخدا له شده بودم یکی از دوستای شوهرم بهش گفته بود خانومت اصلا معلوم نبود جز دوتا پا که اویزون بود از ...

عزیزم طرز بیانت خیلی قشنگه

goftino.com/c/5c74T1 بچه ها گفتن از طریق لینک نمیتونن وارد بشن دوباره گذاشتم لینک رو