2777
2789

سلام دوستان

همیشه با خودم میگفتم ازدواج نکنم و تا ابد تنها بمونم اما بهم ثابت شد اشتباه میکردم

همسایه دیوار ب دیوارمون بنده خدا تنها بود

ی هفته بود ازش خبر نداشتیم

امروز صبح بوی تعفن کوچه رو برداشته بود همه ماسک زدن

درو شکستن رفتن‌تو دیدن بنده خدا فوت شده

میگفتن انقدر جسمش باد کرده که نمیتونستن بلندش کنن

حالا من ترسیدم خونمون دو طبقه اس هنوز نرفتم طبقه بالا همین الانشم ی حال خیلی بدی دارم

گیتار میزنن با تارهای عصبیت پس توام فوتشون کن با ساز دهنیت

آینده‌ی من...

ولی اصلا برام مهم نیس

وقتی مردم هرچی میخاد بشه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

خب میری خانه سالمندان 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه بد و ناراحت کننده

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
خب اینم بگو زن بود مرد بود مجرد بود سنش چی ؟؟

مرد بود

مجرد بود

حدودا پنجاه سالم سنش بود

میگفتن کلا سه تا شماره تو کوشیش سیو داشته

همیشه تنها بود

عموم رفته بود رو جسدش میگفت گوشیش تو دستش بوده فوت شده فک‌ کنم میخاسته زنگ بزنه کمک بخاد بنده خدا

گیتار میزنن با تارهای عصبیت پس توام فوتشون کن با ساز دهنیت