سلام دوستان لطفا بخونین متنو و خودتونو توی موقعیت من بزارین و نظرتونو بگین ممنون. همسرم یه بیماری داره که روماتیسم کمر هست و اگه قرص نخوره از تخت نمیتونه بلند بشه انقدر درد داره .بیماریش ارثی هست و مشاور ژنتیک گفت که ۳۰ درصد به بچه های پسرمون منتقل میشه و به بچه های دختر خیلی کمتر انتقال پیدا میکنه. حتی نمیشه ای وی اف کرد و جنین سالم رو انتقال داد چون تشخیص نمیدن و یا توی جنینی تشخیص داد .بنظرتون ایا بچه دار بشیم یا نه؟ ۲ روزه خیلی درگیر هستیم و نمیتونم تصمیم بگیرم به خانواده هم نمیخوام فعلا بگم فقط میتونم با شما درمیون بزارم کمک کنین لطفا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دوم، چند جلسه برید پیش مشاور چون مساله ای نیست که اینجا حل بشه
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بخاطر ۳۰ درصد اونم احتمال . خودتونم از مادر شدنو پدر شدن محروم کنید بعدم خدا بزرگه . دعا کنید انشااله ک نگیرن و بعد بچه را از نظر غذایی قوی کنید تا دچار نشه . یا هر ورزش یا هر چیزی که احتیاجه انجام بدید
دکترا ک خدا نیستن..از خدا بخوا ک ی بچه سالم بهت بده تا میتونی دعا کن و ب پنج تن قسمش بده.حاجتت رو میگیری.زیادم ب حرف دکترا توجه نکن.بهم گفته بودن آسم داری خیلی شدیده ولی توجه نکردم قرصامم ننداختم رفتم کربلا خدارو ب امام حسین و اهل بیتش قسم دادم ک خوب شم الانم خوب خوبم
وقتی با قرص مشکلش حل میشه چرا جلوی این حسِ قشنگُ بگیرم
خدارو چه دیدی شاید پسر بود حتی این مشکلُ نداشت
امید داشته باش
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...