2777
2789
عنوان

دل شکسته

56 بازدید | 1 پست

من یه عمر زحمت کشیدم و 28 سالمه و تلاش کردم و درس خوندم و سرکار رفتم . ولی الان حدود 8 سال هست و حدود 3 سالی هست که به شکل جدی با معضل ازدواج روبه رو شدم اخیرا یکی پیدا شد که دیپلم بود و من خودم فوق لیسانس هستم و از نظر وضع مالی هم خودم از اون بهتر بودم ولی حضور و وجود و عاشقانه هاش 2 ماه به من آرامش داد و ما باهم نامزد کردیم تازه داشت خیالم از همه چی راحت میشد که یهو داستان عوض شد و هر روز یه شرط و یه مسئله جدید یا دوتایی شدن حرف جدید و دهن بینی از این آقا دیده میشد. علی رغم میل باطنی ام به خاطر علاقه ای که بهش داشتم و راهنمایی مشاور خانواده کنار گذاشتمش و اون هم هیچ پیگیری و زنگی برای برگشت من به رابطه نکرد. دلم به وسعت تموم آسمون ها گرفته ، خیلی دلتنگم برای اون دوماه و با اون بودن و برای خوش بودنم . بهم یه دعا بگید که بهم صبر و آرامش بده فقط گریه میکنم و تنها عزاداری برای خودم برای قلبم برای احساسم

من تاپیکتونو دنبال کردم فقط خودتون میتونین به خودتون کمک کنید . منم مورد شما رو داشتم تو ذهنت داستانو عوض کن با خودت رویا پردازی کن فک کن اون برگشته و تو دیگه نمیخوایش فک کن ازش خیانت دیدی ذهنتو فریب بده تو ذهنت خوصوصیات بدشو مرور کن . و بعدش فک کن یه ادم خیلی خوب اومده خاستگاریت و اون اقا هم همچنان هست و بشین به خصوصیات اون فرد جدید فک کن .

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست