2777
2789
عنوان

نزدیکی در بارداری

413 بازدید | 15 پست

سلام خدمت دوستان عزیز

ببخشید سوالم رو یکم رک میپرسم چون اولین بارمه و نمیدونم چجوری باید سوال کنم

نزدیکی ماه های اول بارداری بدون جلوگیری مشکلی نداره؟؟

یعنی اگه تو واژن کامل تخلیه بشه دقیقا چه اتفاقی میوفته جذب بدن میشه واسه جنین خوبه بده دقیقا چه اتفاقی میوفته؟؟؟

ممنون میشم جوابمو بدید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتره که داخل تخلیه نشه باعث زایمان زودرس میشه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

ولی اسی خودمونیم ها بعد ۱۵ دقیقه ورود با اینک بار اولت بود تاپیک بزنی خوب زدی هااااا 

من بار اول نمیدونستم از کجا و چطوری تاپیک بزنم 

ولی دمت گرم برا شروع خوب بود

ممنون ازتون فک نمیکردم ب این زودی جوابمو بدید ولی من جواب سوالمو نگرفتم خوبه؟بده؟ میخوام بدونم دق ...

😑دقیقاااااا دوستان جواب سوالتو دادن 

عرض کردن بد می باشد و باعث زایمان زود رس میشه این شفاهی بود 

دیگه عملیشو جایز نیس خانواده نشستن 

🤨😒😒😒😒😒

ممنون ازتون فک نمیکردم ب این زودی جوابمو بدید ولی من جواب سوالمو نگرفتم خوبه؟بده؟ میخوام بدونم دق ...

خب گفتم دیگه دهانه رحم رو نرم میکنه و باعث زایمان زود رس میشه 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙