2777
2789
عنوان

تا چه حد تباه بودی😂😂😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 91 پست
اوناییم ک کلیپس نمیزدن رو اسکل فرض میکردم  فک میکردیم بویی از زیبایی نبردن😂😂😂 خدایا توب ...

دقیقا انقد ب خاهرم میگفتم زشت میشی نمیزنی

اواخر دوره کلیپس راضیش کردم زد حالا ک از مد افتاد مگ ول میکررررد فک میکرد خعلی جذابه خلاصه تازگیا منصرفش کردم نمیزنه

تو چرا انقدر تباه بودییی😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وای قرار پریود بشم دلدرد و کمردرد دارم ولی تاپیکت حالمو ...

خخخخخخ جوووون بابا😂😂😂

اره 

حالا خوبه خانواده ی به روزی داشتما

اما انقد خجالتی بودم ک جرات نمیکردم ازشون بپرسم کاشت ناخن چیه اصن

من هیچ من نگاه😑

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلیپس بزرگ تازه  با موی بلند فکر کن چند متر ارتفاع بالای سرم درست میکردم حس شاخ بودنم داشتم😥😆

وای رژ صورتی عروسکی جیغ هم که نگو با هزار دردسر میبردیم مدرسه که تو راه برگشت بزنم😆😆😆

یادمه عروسی خواهرم سال ۸۷ اینا بود منم رفته بودم موهام آرایشگاه  مدل فشن درست کرده بود وای خدا بگم چیکارش نکنه حالم از عکاسم بد میشه

کلیپس بزرگ تازه  با موی بلند فکر کن چند متر ارتفاع بالای سرم درست میکردم حس شاخ بودنم داشتم😥😆 ...

یبار رفتم ارایشگاه اونموقع ۱۲ سالم بود 

بنده خدا هرچی درست میکرد موهامو میگفتم نه نه خوب نشدم

طفلی از اول درست میکرد

بلاخره انقدر مدل داد خودم خسته شدم با حالت دپرس پولشو گذاشتم رو میز و عین رییس جمهور اومدم بیزون

خوبه دیگه ندیدمش وگرنه تباه بودنمو برا همه تعریف میکرد😂

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
منم اینکارو میکردم  چادر نماز مامانمم میبستم دورم مثلا لباس سیندرلاییه باهاش میرقصیدم و میرفتم ...

من یه دامن پام میکردم دوسه تا چادر روی اون دامن میبستم طوری که پف کنه دونگی بازی میکردم 😑

من هر وقت چشم مامانم دور میدیدم لباس عروسش و کفاش رو میپوشیدم برا بابام میرقصیدم😂😂😂😂😂یه هویه به تمام معنا بودم

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
یبار رفتم ارایشگاه اونموقع ۱۲ سالم بود  بنده خدا هرچی درست میکرد موهامو میگفتم نه نه خوب نشدم ...

اره منم انقدر رو اعصاب آرایشگر رفتم که از دستی ری د به موهام یکاری کرد بعد چند سال هنوز نتونم به عکاسم نگاه کنم

من وقتی میرفتم مدرسه موهامو با شلوار میبستم چون کلیپس ممنوع بود🤕

شلوار 😲😨؟ 

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤