2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 54 پست
واقعا اخه معلوم نی بعد چقد هاله انداخته خدا از دهنت بشنوه شماام اینجوری بودی

برامنم اینجوری بود

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره هاله داره فردا با اولین ادرار بزن

دیدی هاله رو؟امکان داره کاذب باشه یا چون زود زدم دیر نشون داد اخه ۴ روزه نشدم میگن تا ی هفته باید وایسی داروام مصرف نکردم

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
احتمالش بالاست ولی تا زیر ده دقیقه نشده ذوق نکن ضدحال شه برات

وای خدا کنه باشم دارم دق میکنم ی ساله اقدامم دعام کن عزیزم

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
دیدی هاله رو؟امکان داره کاذب باشه یا چون زود زدم دیر نشون داد اخه ۴ روزه نشدم میگن تا ی هفته باید وا ...

نه عزیزم زود نزدی من روز موعود زدم اینجور شد فرداش پررنگتر دوروز بعد آزمایش دادم مبارکه

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
برامنم اینجوری بود

بعد چند روز تاخیر زدی ؟دوباره کی بی بی زدی یا از رفتی ؟تا الان هر ماه ک میزدم منفیبود بدون هاله اما این هاله داره دعام کن منم به ارزوم برسم خعلی داغونم

نه عزیزم زود نزدی من روز موعود زدم اینجور شد فرداش پررنگتر دوروز بعد آزمایش دادم مبارکه

ینی امکان نداره خطا نشون داده باشه .وای استرس گرفتم دیروز فهمیدم خواهر ناخاسته باردار شده انقد گریه کردم خدا کنه منم حامله باشم دعام کن عزیزم

وای خدا کنه باشم دارم دق میکنم ی ساله اقدامم دعام کن عزیزم

انشاالله که بارداری من همکارم اینجوری شد اون حالا بچه نمی‌خواست چون بچش کوچیک بود بعد دو ساعت هاله انداخت باردارم بود

خانوما مارک رژان بود بیبی تالا استفاده کردین خطا مثبت کاذب داشته تالا

انشاالله که بارداری من همکارم اینجوری شد اون حالا بچه نمی‌خواست چون بچش کوچیک بود بعد دو ساعت هاله ا ...

وای خدا کنه منم باشم خسته شدم از حرف مردم 

بعد چند روز تاخیر زدی ؟دوباره کی بی بی زدی یا از رفتی ؟تا الان هر ماه ک میزدم منفیبود بدون هاله اما ...

من جاریمم میزد باتاخیر هاله میفتادبارداربود

من روز موعدم زدم باتاخیر وته بی بی چک خط افتاد دوتابودا ولی تهش بود ۴ساعت بعدزدم درجا مثبت شد سه روزبعدتاخیررفتم از بتا۸۴۵

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
ینی امکان نداره خطا نشون داده باشه .وای استرس گرفتم دیروز فهمیدم خواهر ناخاسته باردار شده انقد گریه ...

مطمعن باش هستی منم همینجور بود

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
توکلت بخدا باشه من برات دعا میکنم از ته دل

مرسی فدات شم

من جاریمم میزد باتاخیر هاله میفتادبارداربود من روز موعدم زدم باتاخیر وته بی بی چک خط افتاد دوتابودا ...

وای چه حسه خوبیه وقتی میبینی مثبت میشه خدا کنه واسه منم مثبت باشه مثبت کاذب نباشه