2777
2789

من همه طلاهامو فروختم دادم زمین 80 متری زدم به نام خودم فقط حلقه خودم و شوهرم مونده و 3 گوشواره داشتم 2 تارو دستمون تنگ بود فروختم خوردیم چون شوهرم کار درست حسابی نداره عمدا همه رو فروختم دادم زمین چون میدونستم همه رو میخوریم همه رو که فروختم 200 ملیون از پولا طلاها موند که همه رو خوردیم 😭قرار شد زمین بگیریم و ماشین زمینو من گرفتم واسه ماشین دبه در اورد و همه رو خرج کرد حالا 200ملیون که رفتن هیچ دو دست گوشوارمم رفتن مونده فقط یه گوشواره که مادرشوهرم طمع کرده اینارو هم بفروش بده جا خرجیتون😔بخدا بیشتر طلاها از پدر بدبختم بودن اینا هیچ برام نخریدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقدر دخالت میکنن پرو پرو دستور میدن ووقعااااموندم چقدر اینا گستاخن رو دارن

بخدا نمیدونم هی میگمشون نمیخوام هی گیر دادن بفروش تازه میگن به مادرت بگو عید طلا نده پول بده بهت دستت تنگه

گفتم گیر داده باید بفروشی دستتون تنگه

گیر بده

به اون چه

تو هم گیر بده به تو ربطی نداره . خیلی دوست داری خودت طلاهاتو بفروش

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

میگم نمیخوام گیر داده باید بفروشی دستت تنگه

مگه دست اونه انجامش نده لطفا پافشاری کرد

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!