2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 54 پست
۴۸ساعت دیگه آزمایش بده باید دوبرابر شده باشه 

باشه خدا کنه دو برابر شه

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیشد بار زدی بیبی چک؟ من خودم هی میزدم پررنگتر که میشد می‌فهمیدم همچی خوبه

ن نزدم شوهرمم نمیزاره برم از بدم میگه کرونا میگیری فردا وقت از دکترم گرفتم میرم سونو 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
الان فک نکنم چیزی نشون بده سونو تا ۶هفته

اخه نمیدونم چند هفتمه ۱۱ بهمن پری شدم برم ویتامینم بده .علائمام شرو شده ب بو مرغ حساسم حالت تهوع میگیرم دل درد دارم نفخ کردم برم دکتر ببینم چی میگه بیبی دارم  خونه الان خونه مامانمم برم باز میزنم 

الان فک نکنم چیزی نشون بده سونو تا ۶هفته

یکیم دکترم فقط این هفته هس میره تا بعد عید گفتم زودتر برم ک ویتامین بده نمونم تا بعد عید چون دکتر دیگه ام نمیخام برم

یکیم دکترم فقط این هفته هس میره تا بعد عید گفتم زودتر برم ک ویتامین بده نمونم تا بعد عید چون دکتر دی ...

ویتامین که تا ۴ماه ممنوع عزیزم

من بجا تو بودم میموندیم تا بعد عید میرفتم الان نیری چیزی نمی‌بینم فقط استرس میگیری

البته بگم ساک حاملگی رو میبیننا ولی بقیه چیزا نه

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
ویتامین که تا ۴ماه ممنوع عزیزم من بجا تو بودم میموندیم تا بعد عید میرفتم الان نیری چیزی نمی‌بینم فق ...

همسرم گیر داده بریم تحت نظر باش برم ببینم چی میگه