2777
2789
عنوان

چله ای، ختمی، چیزی سراغ دارید؟

77 بازدید | 6 پست

خانم ها من چندین ماهه که در شرف طلاقم. 

شوهرم از هیچ آزار و اذیت و تهمتی فروگذار نکرده. 

میخوام بدونم شما هیچ چله و... سراغ ندارید تا زودتر بتونم از دستش خلاص بشم و طلاق بگیرم و نجات پیدا کنم؟ 

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نماز حضرت زهرا نمي خونين يا جعفر طيار

نمی دونستم. ممنون. 

چند بار باید بخونم؟ 

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️

چهله ی نماز شب یا چهله ی سوره یاسین.خداروشکر خودم با یه پسری بودم چهله گرفتم اگر باهاش خوشبخت میشم بمونه اگر نه بیخیال شه دستش برام یجوری رو شد که حالم ازش بهم میخوره اکثرا همه ی موردای زندگیمو اینجوری میسنجم خداروشکر خدا کمک میکنه به حاجتم میرسم.توام بخون خیلی خوبه

چهله ی نماز شب یا چهله ی سوره یاسین.خداروشکر خودم با یه پسری بودم چهله گرفتم اگر باهاش خوشبخت میشم ب ...

ممنونم