نمیدونم عزیزم باید بری دکتر گلم منم میخوام فردا برم آز بدم آخه ۲۰ روز گذشته وخبری نیست
سلام دوستان . منم امروز روز ۳۷ سیکلم و دیروز بیبیم منفی بود . علایم خاصی ندارم . روزهای اطراف موعدم دلدرد و حالت پری شدن داشتم ولی نیومد و بعدش کلا همه علایمم رفت . الانم درد خیلی کم سینه دارم .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم امروز یک روزه که از موعدم میگذره درد پری دارم ولی هنوز خبری نیست علائم شما چیه عزیزم
منم دوروز از موعدم میگذره.درد سینه شدید دارم و وقتی دراز کشیده ام میخام از ی حالت ب ی حالت دیگ بچرخم زیر دلم ب سمت مثانه چنان دردی میپیچه ک میگم الان پریود میشم.اما میترسم تست بزنم چون سابقه دوسه روز عقب انداختن و دارم
گروه آبی💙💙💙💙💙💙 وزن اولیه68😅وزن هدف اول66😒وزن هدف آخر60 😍😍تاپیک بامداد خمار.💙💙💙💙💙💙💙تاریخ9*9*99😍😍من خبر بارداریمو به پدر ومادر عزیزم میدم و خوشحالشون میکنم😚😚😚😚و بسلامتی ودل خوش میریم مسافرت 4+1نفری😀شوهرم سند به اسمم میزنه😌😌😌😌خدای مهربانم سپاسگزارم بابت نعمات بی کرانت السلام علیک یا اباعبدلله امام حسین همیشه هوامو داشتی...از خدا بخواه به من و همسرم فرزندان صالح عطا کنه. خیلی منتظریم...هیشکی شاد وپشیمون نشه... خدایا ما منتظرا منتظر معجزه ات هستیم...دلمون بچه میخواد امروز بی بی چکم مثبت شد...ولی مثبت کاذب بودالهی هیچ کسی شاد وپشمون نشه... دختر نازم. پسرعزیزم بی صبرانه منتظرتونم بیاید پیش من وبابای مهربونتون ...بزرگ شید باهم بریم ورزش،،،گردش...مسافرت...خدایا شکرت که به این زودی قراره اینجا تیکر بارداری بزنم.میدونم هرچی تو بخواهی همون میشه.بدی شکر😄ندی هم بازشکر😄.همیشه خدایی تو و مهربونیتو ثابت کردی.... منتظرای نی نی رو باحکمت ومهربونیت بچه سالم ونیک بده 👼مجردارو همسر خوب بده😄👰چقدر زودمیگذره زندگی.... خدای مهربوووووووونم😍بابت همه چی ممنونم من روز به روز به هدف دارم نزدیک تر میشم