2777
2789
عنوان

بچه اوردن پشت سرهم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 105 پست
عین اب خوردن بود زایمانم

چطور انقدر راحت بود ؟راز موفقیتت چی بود؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا یه دونشم پیرت میکنه چه برسه دوتا اونم پشت سر هم! ناشکری نمیکنم ولی سخته بچه داری😥

خیلی سخته نمیدونم چه طور بعضیا چندتاچندتا میارن

این زندگی ب من اموخت از هیچ کس هیچ چیز بعید نیس
راستی خوش به حالت من که سه شبانه روز بود اغرا میگما  ۳ شبانه روز دردم بود به سختی زایمان کردم

ما خونوادگی همینیم، تازه من خوش زا نبودم. مامانم نیم ساعته زایمان میکنه

اووه پس همونه 👌👌👍👍اگه خواهر برادر داشتی این حرف رو نمیزدی😂

آره هممون عقده بچه داریم🤣

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
بله پسرم پنج ماهو نیمه، میخام بازم بچه داشته باشم. اما شیش ماه خدایی زوده

من مشکل دارم خب، یائسگی زودرس... 

اگه ن تا دو سالگی صبر میکردم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
بی دلیل گریه نمیکنه،حتما دلیلی داره. دختر منم ۶ماهشه و به شدت بدقلق،یک ماهی هستش که فهمیدیم عدم تحم ...

دقیقا رفلاکس شدید داشت الان بهتره دکترشم دلروهاشو قطع کرده و ازمایش دادم گفتن به چیزی حساسیت نداره عدم تحمل لاکتوزم که شیر خودمو نمیدم شیرخشک پپتی جونیور میدم ولی مدلش بدقلقه دیگه،دارو چی بهش میدن؟؟؟؟

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
دقیقا رفلاکس شدید داشت الان بهتره دکترشم دلروهاشو قطع کرده و ازمایش دادم گفتن به چیزی حساسیت نداره ع ...

دختر من هنوز دارو میخوره.

واسه رفلاکسش نکسیوم ۲۰و باکلوفن۱۰

واسه عدم تحمل لاکتوز،شیرخشک ببلاک اِل اِف.همراه با شیرخودمم قطره ایزی کول بیبی میدم.

خدایا!خودت هوای سه تاییمون رو داشته باش❤
علاعم یاسگی زودرس چیه؟؟؟ 

علائم نداره تو مراحل اولیه.... خیییلی که حاد میشه پریود به هم میریزه! 

تو سونو هم مشخص نیست، فقط آزمایش amh

دختر من هنوز دارو میخوره. واسه رفلاکسش نکسیوم ۲۰و باکلوفن۱۰ واسه عدم تحمل لاکتوز،شیرخشک ببلاک اِل ...

دکترش مقدادیه؟؟؟؟

دختر منم همینارو میخوره و من شیرخشکشو با ایزی کول میدم

من یه هفته بود داروهاشو قطع کرده بودم ولی باز بالا میومد دوباره از دیروزه دارم میدم بهش

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
دکترش مقدادیه؟؟؟؟ دختر منم همینارو میخوره و من شیرخشکشو با ایزی کول میدم من یه هفته بود داروهاشو ق ...

نه،من ساکن یزدم،ولی تلفنی از دکتر مقدادی هم مشورت گرفتم.

احتمالا بیشتر بیقراری هاشون واسه رفلاکسه،قشننگ معلومه هر روز بیشتر ترش میکنه گریه هاشم بیشتره...

باید صبر کرد و مدارا.

تا ۸؛۹ماهگی معمولا میگن خیلی بهتر میشن...من که ۶ماه صبر کردم،۲؛۳ماه دیگه هم صبرمیکنم،خدا کنه بهتر بشن....

واقعا آدم میخوره تو ذوقش...‌اصلا حس افسردگی به آدم دست میده،خیلی کلافه میشم گاهی اوقات

خدایا!خودت هوای سه تاییمون رو داشته باش❤