2777
2789
عنوان

بچه اوردن پشت سرهم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 105 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم دکترا میخونم عزیزم 😇 کارمند کارشناس ارشد شرکت گاز هم هستم ( وزارت نفت و گاز) البته شغل دومم ...

از لحن حرف زدنتون معلوم بود 😏

منم الان با وجود مدرک کارشناسی ارشد مشغول ادامه تحصیل هستم

با حضور همین بچه هام و فعالیتهای جانبی که دارم

ولی نظرم‌متفاوته

بچه چه یکی چه بیشتر 

محیط همین محیطه

مهم توانایی و مدیریت پدر و مادر هست که تا چه حدی ظرفیت دارن

و البته دیدگاهشون نسبت به خیلی مسایل دیگه

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
23سالمه، میخام تا سنم کمه بیارم چن تا بچه. 

فکر کردم سنتون زیاد میخوان زود دوباره باردار شین زایمانت  راحت بود؟من که تا یه سال بعد هنوز دردش یادم بود  بهش فکر میکردم دلم درد میگرفت

آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟
از لحن حرف زدنتون معلوم بود 😏 منم الان با وجود مدرک کارشناسی ارشد مشغول ادامه تحصیل هستم با حضور ...

قاعدتا وقتی یکی باشه وقت براش بیشتره ، مادیات هم ببشتر بهش میرسه 

شما زیادی مذهبی هستی لابد زیادی هم قانعید 

نگاهمون به دنیا و زندگی فرق داره. 

بدرود