2777
2789
حرفت درسته💕💕💕 .هرکی مخالفه هررری بره از کشور ما😏😏😏😏

مخالف که زیاده ...شما هم انقدر راحت گستاخی نکن... مرزا باز باشه ۸۰ درصد مردم فرار کردن... کشورمونه دوست داریم بمونیم شما برای خودت نسخه بپیچ خواهشا...

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدم کاملااااا نسبت به سلبریتی ها عوض شده هر چی بگن تعجب نمیکنم کثیف ترین ادما هستن ولی نمیدونم یه عده مردم انقدر گندشون میکنن و قسمت کلان بیت المال خرج اونا میشه یه مدت مردم بهشون بها نده و از اثارشون استقبال نکنن ببینم بازم گنده گنده حرف میزنن 

الانم کم کم داره دستاشون رو میشه همه لال شدن نمیتونن حتی از خودشون دفاع کنن چه برسه درمورد زندگی مردم اظهار نظر کنن

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙
چی‌میگفت بمنم بگید؟؟؟

میگفت کلا این بازیگرا همش با هم دیگه هستن بعد ادای ادمای مومن رو در میارن،یه چیزایی میگفت بفهمی اولش باور نمیکنی ولی واقعا درست میگه،خیلی زیاد بود حرفاش حدودا ۱۰ قسمت بود تو یوتیوب،خیلیا رو شست و گذاشت کنار😂مثلا بهاه رهنما سحر قریشی و طارمی و خلاصه هرکی که فکرشو بکنی😅

خلاصه ی حرفاش این بود تو سینمای ایران‌ اگه زنی اهل چیزی نباشه کار بهش نمیدن،در عوض تهیه کننده ها به اونی کار میدن که اهل همه چیزه😂

حرفت درسته💕💕💕 .هرکی مخالفه هررری بره از کشور ما😏😏😏😏

حالا ما نمیگیم برند ولی حداقل خیانت و نفاق نداشته باشند... همین پرویز پرستویی نکبت از طرفی میاد پول نظام میگیره و تو بادیگارد نقشی شبیه سردار سلیمانی بازی میکنه و با سردار عکس میگیره و ابراز محبت به سردار میکنه(همون ایام) از طرفی میاد با سالومه چت خصوصی میکنه و... بگذریم بابا اعصابمون تو این روز عیدی برا یک مشت آدم نیرز خورد نکنیم☹️

مخالف که زیاده ...شما هم انقدر راحت گستاخی نکن... مرزا باز باشه ۸۰ درصد مردم فرار کردن... کشورمونه د ...

نه باباِ...این کشور برای کسانی هست که برای نظامش و مردمش و خون شهداش ارزش قائلن😏😏 نه برلی کسانی که نون این مملکت رو میخورن ولی اب تو اسیاب دشمن میریزن این کشور برای منافق جماعت جایی نداره😏😏🙏 

در ضمن شما شغلت امارگیری که میگی80درصد میرن😏😏 

یا رسانه های .... بهت امار میدن😏😏😏

ریپ نکن با ضد انقلاب حرفی ندارم😏

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
نه باباِ...این کشور برای کسانی هست که برای نظامش و مردمش و خون شهداش ارزش قائلن😏😏 نه برلی کسانی که ...

فقط لطفا هم معنی اسلام رو بخون و حرف پیامبر رو که هیچ اکراهی در دین نیست

هم معنی جمهوری!

کشور ملک پدری نیست

البته من نه طرفدار سلبریتی ها هستم نه مطلقا شبکه من وتو نگاه میکنم