2777
2789
منظورت اینه چیز خاصی نبود؟

نه منظورم اینه تابلو بود یه سری خائن وطن فروش بایدم با اون وریا ارتباط داشته باشن 

به خاطر این تعجب برانگیز نبود

👈الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👉
نه باباِ...این کشور برای کسانی هست که برای نظامش و مردمش و خون شهداش ارزش قائلن😏😏 نه برلی کسانی که ...

این نظر توست جمع نبند ....منم با امثال شما حرفی ندارم... ریپلای هم‌نکن.

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باباِ...این کشور برای کسانی هست که برای نظامش و مردمش و خون شهداش ارزش قائلن😏😏 نه برلی کسانی که ...

خیلی برای من جالبه شما که اعتقاد دینی قوی دارین چرا؟

واقعا از نظر شرعی حرفهای خصوصی ادمها رو خواندن درسته؟

من هیچ وقت صفحه هایی که در این مورد هست باز نمیکنم چون واقعا اعتقاد دارم از نظر شرعی غلطه و گناه داره

فقط لطفا هم معنی اسلام رو بخون و حرف پیامبر رو که هیچ اکراهی در دین نیست هم معنی جمهوری! کشور ملک ...

ببین شما که میخوای از اسلام به ضرر اسلام استفاده کنی و البته بدون دیگه این چیزا تکراری و کسی گول نمیخوره 

و مثلا میگی در اسلام اجباری نیست که تو ایه الکرسی امده لا اکراه فی الدین ولی بدان و اگاه باش که در ادامه سوره امده که کسانی که به سمت طاغوت میرن(یعنی اسلام رو انتخاب نمیکنن) جاویدان در جهنم هستن!!! 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
خیلی برای من جالبه شما که اعتقاد دینی قوی دارین چرا؟ واقعا از نظر شرعی حرفهای خصوصی ادمها رو خواندن ...

چون نادید گرفتن هم حدی داره!! صلح هم حدی داره!!

دیگه وقتی بعضیا اینقدر بی منظور تو این مملکت و از منافع اینجا استفاده میکنن و امنیتشون را مدیون خون شهدا هستن ولی چپ میرن و راست میرن اب به اسیاب دشمن میریزن و عملا منافق هستن...در ضمن دین اسلام دین خوبی ها و مهربانی ها هستش و از پیامبر ص هم کسی مهربانتر نیست ولی ایشون هم وقتی میدیدین یه عده منافق شدن و اب به اسیاب دشمن میریزن باهاشون به جنگ برمیخاستن...مگر غیر اینه کافیه تاریخ جنگ های اسلام رو بخونی....😒😒

در ضمن من بعنوان یک مسلمان و یک ایرانی نمیتونم نسبت به منافق جماعت بی تفاوت باشم بهرحال فضای مجازی هم یک نوع میدان هستش اگه من و امثال من دست رو دست بزاریم تا یه عده منافق بیان فضا رو پر کنن که واویلا میشه و فاجعه

در ضمن من مثل شما نمیتونم بی تفاوتی رو نسبت به این تامیک ها انتخاب کنم چون امر به معروف و  نهی از منکر از مواردی بود که امام حسین ع در راهش شهید شد😒😒😒

ببین شما که میخوای از اسلام به ضرر اسلام استفاده کنی و البته بدون دیگه این چیزا تکراری و کسی گول نمی ...

کاملا قبول دارم دوست عزیز

من محجب هستم و معتقد 

ولی در کنارش قبول دارم دین کاملا شخصی هست اگه کسی دوست داره بره جهنم به من و شما ربطی نداره

در واقع اعتقاد دارم طبق قران حق نداریم کسی رو مجبور کنیم

چون نادید گرفتن هم حدی داره!! صلح هم حدی داره!! دیگه وقتی بعضیا اینقدر بی منظور تو این مملکت و از م ...

همیشه شنونده باید عاقل باشه در هر موردی. من به شدت از شبکه من و تو بدم میاد و هیچ موقع نگاه نمیکنم

کلا هم با همه سلبریتی ها مشکل دارم و اعتقاد دارم نون به نرخ روز خورن

ولی هی وقت به خودم اجازه نمیدم چت شخصی کسی رو بخونم چون حتی خلاف قانون ایران هم هست

کلا حرفی که شما زدی هیچ ربطی به این قضیه نداشت

کسی در فضای مجازی کاری حرفی عملی رو نشون بده....چون جلو همه بوده بله شاید به ما ربط داشته باشه

ولی چت خصوصی؟

شما میدونی طبق قانون اگه کسی بدون اجازه شما چتی که باهاش داشتی رو پخش کنه قانونا مجازات داره

کاش مردم یه خورده مطالعه داشتند کتاب میخواندن کتابهای متعدد در مورد امام حسین و دقیقا مسایلی که در جامعه بوده و چرا امام حسین جنگیدند 

چه فرقی بین زمان امام حسن و زمان امام حسین وجود داشت

ببین شما که میخوای از اسلام به ضرر اسلام استفاده کنی و البته بدون دیگه این چیزا تکراری و کسی گول نمی ...

حتی امر به معروف و نهی از منکر هم شرایط داره

من مطمین باش کمتر از شما قران نخوندم و غیر از قران در مورد اسلام و امام حسین و شرایط اون زمان مطالعه داشتم

شما میدونی دلیل نازل شدن همین آیه لا اکراه فی الدین چی بوده؟!

قطعا که میدونی

خوب هرکسی حق داره خودش انتخاب کنه و قطعا کسی که طرف ظلم باشه به جهنم میره ولی ما حق اجبار نداریم

کاملا قبول دارم دوست عزیز من محجب هستم و معتقد  ولی در کنارش قبول دارم دین کاملا شخصی هست اگه ...

واقعا بنظرت دین یک مسئله شخصیه؟؟ میتونم بپرسم ایا شما اصلا قران میخونید؟؟سوره عصر رو خوندی تا حالا؟؟خدا تو سوره عصر میگه شما دائم در خسارت هستید مگر اینکه همدیگر رو به حق و صبر دعوت کنید!!

یا چندجا در قران اشاره به امرمعروف و نهی از منکر کرده که حتی امام حسین ع بخاطره همین مسئله شهید شد!!

طبق نظر شما که دین شخصیه پس نعوذبالله امام حسین بیهوده جنگید!!نعوذباالله خدا بلد نیست که تو قران  میگه امر و نهی کنید وقتی دین شخصی باشه جه لزومی داره من به کسی امر یا نهی کنم.

#التماس کمی تفکر

همیشه شنونده باید عاقل باشه در هر موردی. من به شدت از شبکه من و تو بدم میاد و هیچ موقع نگاه نمیکنم ...

من نظرم در مورد سلبریتی یا بازیگر اصلا نبود لطفا کمی دقت کن من نظرم در مورد اون کاربری بود که تو همین فضا داشت به مملکتم ایران توهین میکرد یعنی تو همین فضا و با همین کاربرها  نه فلان سلبریتی 

حتی امر به معروف و نهی از منکر هم شرایط داره من مطمین باش کمتر از شما قران نخوندم و غیر از قران در ...

بله شرابط داره

میتونم بپرسم چندتاشو بگی؟؟ و اینکه اگه ترک بشه چه عواقبی داره؟؟؟

شما میدونی دلیل نازل شدن همین آیه لا اکراه فی الدین چی بوده؟! قطعا که میدونی خوب هرکسی حق داره خود ...

اجبار نه ولی خود خدا اجازه ی نهی از منکر داده بلکه واجب کرده..درسته؟؟

من احساس میکنم شما اگر واقعا به قول خودت محجبه هستی ولی متاسفانه به شدت فکرت بسته اس و افکارت قدیمی و حربه هات به شدت قدیمی و لو رفته هستش چون الان یک بچه ابتدایی بهش بگی دین شخصیه برات میخنده😒😒 یا بهش بگی نسبت به همه چیز بی تفاوت باش در جواب ممکنه بهت بگه مثلا دوستم لباساش همیشه کثیفه و بو میده و منم بدم میاد و حالم بد میشه و نمیتونم بی تفادت باشم...در جواب چی بهش میگی؟؟؟

ایا دین که مسئله به این بزرگی هستش به اندازه یک لباس نیست که نباید بهش بی تفاوت بود؟؟؟

و در اخر دیگه ریپ نکن بلکه برو مطالعه کن برای یک مسلمان خیلی واجبه که سواد دینش رو داشته باشه و اینقدر اطلاعاتش ناقص و دست و پا شکسته نباشه