2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب دیوووثایی ان این بازیگراااا

پول این کشور میخورن و .... اخرم میرن دم لیسی سالومه و امثالش.... اینارو تیوی اینجا ادم کردددد....

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
تازه افشاگری های امین فردین علیه بازیگرا پخش شده🙊فقط میتونم بگم اونا زندگی میکنن ما فقط داریم نفس م ...

ارههههه دیدی چیا میگفت. بازیگرا فوتبالیستا من که کلا هنگ کردم. درمورد یه بازیگرایی  میگفت آدم هنگ میکرد

ارههههه دیدی چیا میگفت. بازیگرا فوتبالیستا من که کلا هنگ کردم. درمورد یه بازیگرایی  میگفت آدم ه ...

ولی حرفاش کاملا درست بود،مثلا موقعی که مریم معصومی اومد دورهمی،ما تعجب کردیم که این کیه که دعوت شده،دقیقا به همین موضوع اشاره کرد،یا سحر قریشی و ریحانه پارسا و...چه خبرههههه😂😂😂

هیچی یه مشت دری وری... این بازیگرای کثافت برا اینکه بعدها راحت بتونن ویزای آمریکا از سفارت بگیرن(چون ...

حرفت درسته💕💕💕

.هرکی مخالفه هررری بره از کشور ما😏😏😏😏

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
ولی حرفاش کاملا درست بود،مثلا موقعی که مریم معصومی اومد دورهمی،ما تعجب کردیم که این کیه که دعوت شده، ...

الهام حمیدی ولیلا بلوکات با علی کریمی🤦‍♀️لیلا اوتادی با کسی که این پارتی های شبانه رو می‌گرفت هم خودش هم پسرش🤦‍♀️الناز شاکردوست با گلزار🤦‍♀️و... من که واقعا تعجب کرده بودم