2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413613 بازدید | 1868 پست
اهان عزیزم همون وسایل دکوری هم عالیه فکر کردم اونم نذاشتی راست میگی با بچه کوچیک گل طبیعی خیلی سخته ...

قربونت عزیزم لطف داری. واقعا با بچه محدودیت زیاده🌷

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
فدات شم مرسی گلم خواهش میکنم اره خوب بود انواع اشپزخونه ها رو دیدیم و کیف کردیم خواهرشوهرم انصافاا ...

اسی مابقی تایپیک هات چیزی از خارج ننوشتی و توی تایپیک حقوقت گفتی تو تحقیقت مینویسی منبع نی نی سایت استادای اونور نی نی سایتو ب عنوان منبع علمی قبول دارن خارجی

عزيزم مبلاتو  همرو جمع كن گرد بچين دور هم تا همون سنون قهوه اي يعني از پرده تا سنون بشه پذيرايت 

بعد كنسولتو بزار جاي تلوزيون يكم به سمت بالا تَر 

ساعت را بزار كنج مبلا به صورت كج جلو پرده ويترينها

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
عزيزم مبلاتو  همرو جمع كن گرد بچين دور هم تا همون سنون قهوه اي يعني از پرده تا سنون بشه پذ ...

من اینجوری که چیدم بخاطر اینکه دوتا بچه دارم دست وپاشون باز باشه

از رنجی خسته ام که از آن من نیست روزگار غریبی ست نازنین...من مرگ را زیسته ام 
یه سوال عزیزم شما ظرفای وقابلمه های شسته شده ت رو کحا میزاری.سینک منم مث مال شماس.خیلی اذیتم...

من ظرفشویی کنار سینکی خریدم .همه رو روی همون ظرفشوییم میزارم

هر سری قبل از ظرف شستن ظرفا رو جمع میکنم خالی میشه و راحت قابلمه هام جا میشه.

متوجه شدی منطورم چیه ؟

نظررررر 

چقدر آشپزخونت مثل مال منهههه کلا مدل خونمم همینطوره رنگ کابینت هام همینه فقط یکم جای کشو هاش متفاوت 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
من اینجوری که چیدم بخاطر اینکه دوتا بچه دارم دست وپاشون باز باشه

منم بچه كوچيك دارم عزيزم ولي نميشه كه كلا قيد زندگي زد اوناهم عادت ميكنن وسايلات قشنگن حيفه خيليً بد چيده شده 

وقتي كنسولو بزاري جاي تلوزيون ميتوني ميز ناهار خوري هم تو همون راستا بكشي بالاتر و تلوزيونو بزاري جاي كنسول بزرگه اون ويترين بزرگه هم ببري تو اون قسمت كه گفتم بكن پذيرايي ما بين دوتا مبل بزرگ 

ببين كلا خونه كه وسايلش زياد باشه زياده فرقي نميكنه براي بچه تو پذيرايي را جمع و جور كني همون قسمت حال و اتاق بسشون ميشه 

يدونه فرش هم بيشتر نزار تو پذيراييت بمونه اون كه زير ميز بردار

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
منم بچه كوچيك دارم عزيزم ولي نميشه كه كلا قيد زندگي زد اوناهم عادت ميكنن وسايلات قشنگن حيفه خيليً بد ...

ممنون از راهنماییت🌹

از رنجی خسته ام که از آن من نیست روزگار غریبی ست نازنین...من مرگ را زیسته ام 
خانومی دستکشتو کجا میزاری

تو ظرفشویی تا کردم گذاشتم توی سبد که تمام مشمبا ها رو هم که  کیلویی میخرم قشنگ مرتب تا میکنم میزارم تو اون در ضمن فقط خریدم داشته باشم وگرنه اصلا استفاده نمیکنم 😂😂😂

آها من اصلا حرفتو یچی دیگه متوجه شدم🤣

چیییییییی

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه