2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413613 بازدید | 1868 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم منوی ایرانی داره ولی یبار داخلش کیک گذاشتم خراب شد مثلا ماکارانی چجوری درست میکنید؟

خب برنامه کیک داره من میزنم گزینشو عالی در میاره

تاحالا توش ماکارانی نپختم فکرنکنم ماکارانی بشه🤐

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

🌷🌷🌷مرسی

عزیزم اگه ناراحت نمیشی خونه به این شیکی فقط چند تا گل و گلدون طبیعی و جوندار و سبز نیاز داره تا حس سر زندگی و شادابی بگیره اینجوری مثل اداره و مطب سرد و بی روحه ولی وسایلات عالی و شیکن 😍😍😍

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
عزیزم اگه ناراحت نمیشی خونه به این شیکی فقط چند تا گل و گلدون طبیعی و جوندار و سبز نیاز داره تا حس س ...

نظرتون محترم عزیزم البته این عکس ها برای زمانیه که تازه اسباب کشی کرده بودیم و در حال حاضر آباژور چیزهای دیگه به خونه اضافه شده و استند و وسایل دکوراتیو هم برای عید سفارش دادم ولی چون پسر ۲۲ ماهه دارم نمیتونم از گل طبیعی استفاده کنم چون ممکنه دست بزنه و مریض شه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
نظرتون محترم عزیزم البته این عکس ها برای زمانیه که تازه اسباب کشی کرده بودیم و در حال حاضر آباژور چی ...

اهان عزیزم همون وسایل دکوری هم عالیه فکر کردم اونم نذاشتی راست میگی با بچه کوچیک گل طبیعی خیلی سخته در هر حال خونتون عالیه 😍

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
ایشالله هم شما هم ما صاحب ی خونه به همین قشنگی میشیم😭🤪🤪🤪😍نیگران نباش عزیزم خدا بزرگه

ان شالله خدا از دهنت بشنوه عزیزم😘😍😘😆💖

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻