می شه یه نفر به من توضیح بده فلسفه فرش انداختن کف آشپزخونه چی؟ من و خانمم همیشه سر این قضیه ب ...
فلسفه اینه ک آدم با مخ نمیخوره زمین خونریزی مغذی کنه موقع آب ریختن رو سرامیک. من دونفر از آشناها مون براثر این قضیه فوت شدن یکی هم خون رفته رو مغزش و تشنج میکنه
من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز
بهتر که نمیشه، 😐چون به پول نیاز داریم. ولی دنبال یه خونه م که سبک بروهمن بچینمش... این خونه ...
چرامیخای بفروشی؟؟ چند؟
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
من خونه بزرگ دوست ندارم.درسته شیک و بزرگه ولی چون من ادم ترسوییم اصلا نمیتونم تو خونه تنها بمونم تجربه زندگی تو خونه ۲۰۰ متری داشتم اونو فروختیم خونه کوچیک تر گرفتیم ...شاید باورت نشه اما اینجا رو خیلی بیشتر دوست دارم.
به پولش برای سرمایه گذاری رو یه مجتمع تجاری نیاز داریم. والا قیمت خاصی مد نظرمون نیست حالا مشتری پیدا شه توافقی یه مبلغی میزاریم.... بنگاه گفت زیر 1 نزارین ولی خوب آخه میدونم مشتری پیدا نمیشه اونجوری
یاد گرفتم که: ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
من خونه بزرگ دوست ندارم.درسته شیک و بزرگه ولی چون من ادم ترسوییم اصلا نمیتونم تو خونه تنها بمونم تجر ...
من اصلا ترسو نیستم ولی خوب آدم احساس تنهایی بیشتری میکنه تو این خونه ها و اینکه من تمیزی هیچکس رو قبول ندارم کل خونه بخصوص اتاق خواب تمیزیش بعهده خودمه بیشترش