2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413613 بازدید | 1868 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر کردم منظورت از باشگاه. باشگاه بدنیه و منظور از شپش  از موی سر آدمایی که تو باشگانه🤣😂 ...

نه عزیزم نوع شپش اسبا فرق میکنه... اصلا ادما هیچوقت از اسبا شپش نمی‌گیرند... شپشای اسبا آدما رو ندوست😁

من فکر کردم منظورت از باشگاه. باشگاه بدنیه و منظور از شپش  از موی سر آدمایی که تو باشگانه🤣😂 ...

نه بابا برا چی یهو وسط این حرفا بیام اینو بگم😅😂😂😂😂😂😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
برای باشگاه اسب سواری هم برو سایت هورس تی وی باشگاهای خوبو معرفی میکنه 

ممنون عزیزم ❤🧡❤🧡❤🧡

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
نه بابا 😮 6 متری  این فرشو منظورشه

عزیزم از  یخچالت راضی هستی؟

میشه بگی چه قیمت خریدی و مارکش چیه؟

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
گربه هم همینطوره اصلا امکان نداره از اسب یا گربه شپش بگیری... ولی از پرنده ها چرا ممکنه 

البته شپشا جای گرم و مرطوبو دوست دارن 

باز دیدی اسبی بدنش زخم خورنده داره یا خودشو میماله به جاهای زمخت بدون شپش داره یا بی حاله کلا سمت این اسبا نرو