2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413613 بازدید | 1868 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر ماها حسمون یکیه با کسایی که خونه ندارن. من هنوز وسیله هامو بعد دوسال و خورده باز نکردم چون خونه ...

منم پنج ساله عروسی کردم فقط یه سال اول از وسایلام استفاده کردم بخاطر کار شوهرم پیش هم نبودیم الانم چند ماه وسایلام تو کارتونه اصلا یادم رفته چه شکلین منم آرزو به دل موندم

این کرونا لعنتی تموم بشه بتونم برم خونم یه شهر دیگه وسایلام بچینم

دلم  تنگه حتی واسه عروسکام 😢

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
چقدر ماها حسمون یکیه با کسایی که خونه ندارن. من هنوز وسیله هامو بعد دوسال و خورده باز نکردم چون خونه ...

منم پنج ساله عروسی کردم فقط یه سال اول از وسایلام استفاده کردم بخاطر کار شوهرم پیش هم نبودیم الانم چند ماه وسایلام تو کارتونه اصلا یادم رفته چه شکلین منم آرزو به دل موندم

این کرونا لعنتی تموم بشه بتونم برم خونم یه شهر دیگه وسایلام بچینم

دلم  تنگه حتی واسه عروسکام 😢

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
نمایی از اتاق دخترم

عزیزم این استیکرا رو از کجا سفارش دادی؟ 

دوستان لطفا این عکس بازی ها رو نکنید

هرچی دارید مبارکتون باشه

تو روز معمولیش هم نکنید چه برسه الان که به خاطر این اوضاع کار و کاسبی خیلی ها لنگ شده،نکنید درست نیست

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
نه اصلا عادت داره معمولا تو اتاق خوابه که اونجام فرشه

ببخشید من یه سوالی داشتم ازتون شما کجا زندگی می‌کنید منظورم اینه ایرانی

هرگز با نادان بحث نکن چون کم میاری